Koornmarkt 78

2611 EJ, Delft (gelegen in de wijk Binnenstad )


Omschrijving

Let op dit is een kamer welke u huurt in een kapsalon, de kamer zit achterin het pand.

U zoekt een plekje voor uw nagelstudio, gewichtsconsulent, massagesalon etc... nu te huur een kleine ruimte van ca. 5m2 ( u maakt ook gebruik van de keuken, toiletten en wachtruimte en dus huurt totaal 10m2 in de winkel van One kappers waar tevens reeds een schoonheidssalon is gevestigd.

U krijgt toegang tot de klanten van One Kappers en start dus zonder kosten binnen een zeer succesvolle formule in een prachtig hip pand.

Als u geïnteresseerd bent neem dan contact op met ons kantoor of loop even binnen bij One kappers aan de Koornmarkt 78 en vraag naar Nicoline Hoevenaar.

Op een prachtige zichtlocatie in het stadshart van Delft met veel passanten. Dit eerste stukje van de Koornmarkt, waar de Oude Langendijk en de Wijnhaven samenkomen, geeft zicht op een van de "loopjes"in de binnenstad en het is ook het de plek waar het altijd gezellig druk is. Met om de hoek het Stadhuis, de Grote Markt en de Nieuwe Kerk. Aan de overkant van de gracht de toeristische startplaats van de rondvaartroute. In de directe omgeving tal van winkels van groot naar klein.

HUURPRIJS INDICATIE

€ 290,= per maand zijn excl. btw en inclusief servicekosten !!

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 290 per maand
Status
Beschikbaar
Oplevering
per direct

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
-1906
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
10m²
Units vanaf
10m²
Verkoopoppervlakte
10m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Ligging
stadscentrum / dorpskern, winkelcentrum, overig
Welstandklasse
B1

Locatie

[ { "address": "Koornmarkt 78", "zipCode": "2611 EJ", "city": "Delft", "lat": 52.0106396, "lng": 4.3585604, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.