Markt 33

2611 GR, Delft (gelegen in de wijk Binnenstad )


Omschrijving

Horeca dan wel winkelruimte is gelegen in het oude stadscentrum van Delft, tussen het Stadhuis en de Nieuwe Kerk. Het Stadhuis werd door Hendrick de Keyser in 1618-1620 herbouwd rondom het oudste gebouw dat Delft tegenwoordig nog heeft, een toren genaamd, het Oude Steen. Het stadhuis is een mooi voorbeeld van de Hollandse renaissancestijl en trekt jaarlijks vele bezoekers.

Nu in gebruik als biercafe de wilde hollander met vast terras aan de gezellige Delftse Markt. Gelegen naast het stadshuis en dus een ideale plek voor uw horeca onderneming.

Er zijn geen verplichtingen aan brouwers of andere partijen. Er is geen mogelijkheid voor een afzuiging voor een uitgebreide keuken.

Locatie hartje stad
Een prima plek om inkopen te doen met een keur aan ludieke winkeltjes, momenteel voornamelijk geënt op het toerisme, maar eveneens een plek om heerlijk tot rust te komen na een bezoek aan deze historische stad bij een van de vele café/ restaurants gelegen aan de Markt . In de nabije omgeving vindt u een scala aan winkels van klein naar groot, zoals kaas- en wijnwinkels, kledingboetiek, drogisterijen en speciaalzaken. Filialen van grote winkelketens zijn gevestigd in winkelcentrum "In de Veste" en het winkelcentrum "Zuidpoort", in het zuidelijkste puntje van de binnenstad dat slechts op vijf minuten loopafstand ligt van de Markt.

Vloeroppervlak
Totaal circa 80 m² verhuurbaar vloeroppervlak gelegen op de begane grond en circa 44 m² opslagruimte in ondergelegen souterrain.

HUURPRIJS
€ 2.957,49 per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

INDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst één (01) jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren.

SERVICEKOSTEN
Er zijn geen servicekosten. Huurder zal voor eigen rekening en risico contracten met de nutsbedrijven afsluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektriciteit.

OVERNAME
Deze zaak is over te nemen als geheel waarbij de vraagprijs voor goodwill en inventaris 85.000,= (vrij van btw) bedraagt.

U koopt hiervoor het geheel zijnde de zaak, naam, goodwill, website, zeer uitgebreide inventaris en een hele goede locatie.

HUURTERMIJN
Voorkeur 5 jaar + 5 optie jaren andere termijnen mogelijk in goed overleg

OPLEVERING
In overleg

HUURBETALINGSPERIODE
Per maand

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
3 maanden + btw

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens, gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

BELASTE VERHUUR
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW-aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur. Indien de beschikking, op grond waarvan ontheffing is verleend van de vrijstelling tot het verschuldigd zijn van omzetbelasting over de huurprijs mocht komen te vervallen, omdat huurder het gehuurde niet (meer) gebruikt voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan aftrekgerechtigde prestaties, dan wordt de kale huurprijs met ingang van de datum waarop de optiebeschikking is vervallen, verhoogd met een nader door de eigenaar te bepalen

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 2.957 per maand
Servicekosten
€ 2.500
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Horeca
Bouwjaar
-1906
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
124m²
Verkoopoppervlakte
80m²

Omgeving

Ligging
stadscentrum / dorpskern

Locatie

[ { "address": "Markt 33", "zipCode": "2611 GR", "city": "Delft", "lat": 52.0111874, "lng": 4.3587661, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Plattegronden

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.