Markt 62 64

2611 GW, Delft ( gelegen in de wijk Binnenstad )

Omschrijving

Historisch hoek-winkelpand op één van de mooiste locaties van de Delftse markt, aan de zonzijde met terras, de doorloop naar de voldersgracht en het Vermeercentrum en vrijwel recht voor de entree van de Nieuwe Kerk.
Een echte eyecatcher is dit rijksmonumentale dubbele pand met klokgevel en ook 1 van de meest gefotografeerde panden. Op deze locatie kunnen ze niet om u heen als ondernemer !

Een ideale plek voor toeristische winkel, souveniers, koffie, ijsverkoop etc... De verhuurder zoekt een dynamische ondernemer die deze plek met gevoel voor historie kan invullen, iets passends dus.

Gelegen in het hart van de stad op een unieke A1-locatie met verzekerde aanloop. Dit pand wordt niet verhuurd voor gebruik als dönerzaak, cafetaria of kroeg dan wel soortgelijke zaken.

Begane grond:
Entree via 2 voordeuren, 4.30 hoge ruimte met prachtig balkenplafond, heel veel ramen en dus licht, achtergelegen ruimtes zijn wat lager, kantoor/opslag en een droge kelderruimte op stahoogte.

1e verdieping: bereikbaar via een vaste trap is deze open etage met ingebouwde kasten en een deur naar het achtergelegen kantoor met ingebouwde kasten en ruim toilet met wastafelmeubel.


OPLEVERING
kan per direct

HUURBETALINGSPERIODE
Per maand

HUURTERMIJN
5+5 jaar

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
3 maanden + btw

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens, gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf de aanvraag en betaling voor de benodigde nutsvoorzieningen te verzorgen. Er is een eigen energie aansluiting aanwezig/wordt gerealiseerd.

BELASTE VERHUUR
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW-aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur. Indien de beschikking, op grond waarvan ontheffing is verleend van de vrijstelling tot het verschuldigd zijn van omzetbelasting over de huurprijs mocht komen te vervallen, omdat huurder het gehuurde niet (meer) gebruikt voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan aftrekgerechtigde prestaties, dan wordt de kale huurprijs met ingang van de datum waarop de optiebeschikking is vervallen, verhoogd met een nader door de eigenaar te bepalen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 4.500 p.m.
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
-1906
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
105m²
Units vanaf
105m²
Verkoopoppervlakte
90m²

Indeling

Verdiepingen
2

Omgeving

Ligging
stadscentrum / dorpskern
Welstandklasse
A1

Informatieve kaart

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Plattegronden

Markt 62 64, Delft plattegrond-0
Markt 62 64, Delft plattegrond-1
  

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.