Marlotlaan 1 D

2614 GV, Delft (gelegen in de wijk Westlandhof )


Omschrijving

In een voormalige houtloods zijn nu een aantal bijzondere bedrijfsruimtes waarvan er nu 1 te koop wordt aangeboden.
Deze ruime moderne bedrijfsruimte is gelegen in een zijstraat van de gezellige Buitenwatersloot, op een kleinschalig bedrijventerrein. Gelegen op korte afstand van de binnenstad op een veilige vriendelijke locatie in een woon/werk wijk

Deze uitstekend afgewerkte en onderhouden bedrijfsruimte van totaal 116m2 heeft 2 eigen parkeerplaatsen recht voor de deur. Makkelijk bereikbaar vanuit de binnenstad en vanaf de snelwegen A-4 en A-13.

Begane grond:
Bedrijfsruimte ca. 55m2, bereikbaar via de overheaddeur.
De bedrijfsruimte is voorzien van een meterkast en een explosievrije ruimte (hier wordt momenteel verf opgeslagen). Separate entree op de begane grond voor toegang tot de bedrijfsruimte en voor trap naar 1e en 2e etage.

1e verdieping ca. 55m2:
Overloop, toilet met fonteintje. Vanuit de overloop heeft u toegang tot de kantoorruimte met grote glazenpui aan de voorzijde is voorzien van laminaatvloer en een open keuken met close-in boiler.
Er is ook daglicht vanaf de bovenzijde via fraaie licht/glas-straat.

2e verdieping (vloeropp 15m2 / NEN 2580 6m2):
Trap naar kantoor/opslagruimte voorzien van licht/glas-straat, veluxdakraam en laminaatvloer. Luik met electrische lier

Bijzonderheden:
- pand wordt verkocht vrij van btw
- Het terrein heeft een afsluitbaar elektrisch hek.
- Totaal ca. 116 m2.
- Verwarming via moderne c.v. combiketel
- Geisoleerde kap en glas
- 2 eigen parkeerplaatsen voor de deur.
- Mandeligheid met gehele gebouw/terrein, u bent verantwoordelijk voor 1/7e deel van de (lage) kosten.
- Kan per direct of inoverleg worden opgeleverd.
- Pand is in uitstekende staat van onderhoud en strak afgewerkt.
- De bestemming is bedrijfsruimte.


Koop: Bij ondertekening van de koopovereenkomst zal koper ter meerdere zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen een waarborgsom ter grootte van 10 % van de koopsom voldoen op rekening van de notaris.

Oplevering:
Kan per direct dan wel in overleg

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid.
Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 182.500 k.k. — € 182.500 per maand
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bedrijfshal
Bouwjaar
1991-2000
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
116m²
Units vanaf
116m²
Vrije hoogte
300cm

Indeling

Voorzieningen
lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet

Omgeving

Ligging
woonomgeving
Parkeren onoverdekt
2 Parkeerplekken

Locatie

[ { "address": "Marlotlaan 1", "zipCode": "2614 GV", "city": "Delft", "lat": 52.0043928, "lng": 4.3457347, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.