Molslaan 37 35

2611 RJ, Delft (gelegen in de wijk In de Veste )


Omschrijving

160m2 (ook in delen van 80m2 te huur) winkelruimte in winkelcentrum de Veste, naast de Hema, tegenover de Gall & Gall en naast Hummus, Roepman Makelaardij en Christine Le Duc.

Deze winkelunit is gelegen in het winkelgebied "In de Veste", wat recent is uitgebreid met de Vestpoort alwaar o.a. Esprit, Apple I Center en H & M zijn gevestigd. Tevens hebben zich hier een tal van grote winkelketens gevestigd zoals: Blokker, H & M, Zeeman, Hema, Dolcis, Mc Donalds, Bart Smit, Esprit, C&A etc.

Deze locatie heeft een goede passantenstroom, welke nog zal toenemen doordat om de hoek Rozemarijn is gerealiseerd met nieuwe vestigingen van de ANWB, Nelsons en SNS bank tegenover de Blokker.

Oppervlakte: ca. 160m²

Parkeren:
Er zijn een aantal parkeergarages op loopafstand, waaronder de Zuidpoortgarage (900 plaatsen) op 200 meter afstand.

Huurprijs:

De vraagprijs bedraagt voor de dubbele unit € 3300,= p/maand excl. btw

De vraagprijs bedraagt voor een unit € 1700,= p/maand excl. btw


Huurbetaling:
De huurprijs en het eventuele voorschot servicekosten (inclusief de BTW) vooruit te betalen per maand.

Bereikbaarheid:
Deze winkel is gelegen in het centrum van Delft en ligt op loopafstand van Station Delft Centraal.
Knooppunt "Zuidpoort" is bereikbaar met 8 lijnbussen. Tramlijn 19 ligt op 200 meter en tramlijn 1 op 500 meter afstand. Tevens is het object goed te bereiken met de auto. Er bevinden zich een aantal parkeergarages in de buurt.

Opleveringsniveau:
De winkel zal worden opgeleverd in huidige "casco" staat en is voorzien van onder andere:
- verwarming / airco unit aan plafond;
- meterkast;
- diverse elektra punten aan plafond;

Huurperiode:
5 jaar met 5 optiejaren, of in overleg met verhuurder.
Afhankelijk van het type huurder zijn flexibele huurtermijnen bespreekbaar.

Servicekosten:
N.v.t.
Huurder zal voor eigen rekening en risico zorg dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

Huurbetaling:
Per maand vooruit

Aanvaardingsdatum huurovereenkomst:
Kan spoedig.

BTW:
Er is 21 % BTW van toepassing.

Huurovereenkomst:
Standaard huurovereenkomst ROZ in de zin van artikel 7:230A BW conform het model door de ROZ welke in juli 2003 is vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens, gepubliceerd door het CBS.

Zekerheidstelling bij huur:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting, inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid.
Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 3.300 per maand
Status
Verhuurd
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
1971-1980
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
160m²
Units vanaf
80m²
Verkoopoppervlakte
150m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Ligging
stadscentrum / dorpskern, winkelcentrum
Welstandklasse
A2

Locatie

[ { "address": "Molslaan 37", "zipCode": "2611 RJ", "city": "Delft", "lat": 52.010643, "lng": 4.3624835, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.