Nieuwe Langendijk 42 A

2611 VK, Delft (gelegen in de wijk Binnenstad )


Omschrijving

Leuke en frisse winkel/kantoorruimte van circa 30m2 gelegen op de begane grond. Ideaal voor een startende met een winkel,kantoor of atelier. Direct aan de Nieuwe Langendijk de entree route richting het centrum van Delft.
Prima bereikbaar op ca. 2km van de A4 en A13 en op 150m van de gloednieuwe Markt parkeergarage, vergunning en betaald parkeren in de straat.

Indeling:
Ruime entree middels openslaande deuren, meterkast, nette winkelruimte (ca. 20 m2) voorzien van linoleum vloer.
Afgesloten ruimte met nette keuken en toilet. (ca. 2m2), Achter/kantoor kamer (ca. 8 m2) met toegang tot achter gelegen gedeelde plaats.

BIJZONDERHEDEN:

HUURPRIJS
€ 800,-- per maand excl. btw

SERVICEKOSTEN
€ 150,-- per maand excl. btw (energie)

OPLEVERINGSNIVEAU
wordt casco opgeleverd.

AANVAARDING
In overleg, kan op korte termijn

HUURTERMIJN
Termijnen in overleg, u dient zelf een voorstel te doen.

ZEKERHEIDSTELLING
Waarborgsom ter grootte van 3 kalendermaanden huur + btw

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (C.B.S.). De geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 800 per maand
Servicekosten
€ 150
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
-1906
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
30m²
Units vanaf
30m²
Verkoopoppervlakte
30m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Ligging
stadscentrum / dorpskern
Welstandklasse
B2

Locatie

[ { "address": "Nieuwe Langendijk 42", "zipCode": "2611 VK", "city": "Delft", "lat": 52.0130754, "lng": 4.3630865, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.