Nieuwe Langendijk 57 B

2611 VJ, Delft (gelegen in de wijk Binnenstad )


Omschrijving

Winkelpand met een voorpui van 7 meter gelegen op een kleine 150 meter van de Delftse Markt, aan 1 van de aanvoer routes van de binnenstad. De gehele straat en aanvoer route zijn vernieuwd en de Marktgarage is open!
De komende jaren is dit de enige ongestoorde toegang tot de binnenstad met een gloednieuwe parkeergarage bij de hand.

Wilt u een eigen zaak en heeft u uw zaakjes goed voor elkaar kom dan eens kijken of u in dit pand uw plannen kunt verwezenlijken.

In de straat zijn o.a. reeds gevestigd:

- Restaurant vermeertje
- Galerie de kunstkop
- Umaij Sushi restaurant
- Namaste reizen
- 2e handsboeken winkel
- Aziatische Toko
- Gitaren winkel
- Dapper Tatoeage

Indeling:
Winkelruimte ca. 81m2 in u-vorm met in het midden een keuken met origineel granito aanrechtblad in goede staat. Magazijn 35m2 over de gehele breedte achter de winkel. Het magazijn heeft een deur naar een achterom via een poort aan de Nieuwe Langendijk.

Huurprijs
€ 1400,= per maand excl. BTW

Huurtermijn
2 jaar minimaal

Opleveringsniveau
In huidige goede staat: inclusief systeemplafond en met plavuizenvloer

Oplevering
in overleg kan snel

Servicekosten
Huurder dient zelf de aanvraag en betaling voor de benodigde nutsvoorzieningen te verzorgen.

Huurbetaling
Per maand, per automatische incasso.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens (2000=100), gepubliceerd door het C.B.S.

Huurovereenkomst
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Belaste verhuur
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW-aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur. Indien de beschikking, op grond waarvan ontheffing is verleend van de vrijstelling tot het verschuldigd zijn van omzetbelasting over de huurprijs mocht komen te vervallen, omdat huurder het gehuurde niet (meer) gebruikt voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan aftrekgerechtigde prestaties, dan wordt de kale huurprijs met ingang van de datum waarop de optiebeschikking is vervallen, verhoogd met een nader door de eigenaar te bepalen percentage.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.400 per maand
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
1930
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
116m²
Units vanaf
116m²
Verkoopoppervlakte
116m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Ligging
winkelcentrum
Welstandklasse
B2

Locatie

[ { "address": "Nieuwe Langendijk 57", "zipCode": "2611 VJ", "city": "Delft", "lat": 52.0132916, "lng": 4.3641741, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.