Nieuwelaan 72 a

2611 RT, Delft (gelegen in de wijk Binnenstad )


Omschrijving

Te huur, totaal ca. 482m², per etage van 241m² bvo te huur deze moderne kantoorruimte gelegen op de tweede en derde verdieping aan de Nieuwelaan 72 in Delft. Het gebouw is door CEPEZED Projects ontworpen en gebouwd en is een opvallend modern kantoorgebouw aan rand van de historische binnenstad van Delft.

Ligging en bereikbaarheid:
De nieuwelaan is uitstekend bereikbaar per auto en per openbaar vervoer. Op enkele minuten afstand zijn de op- en afritten van de rijkswegen A4 en A13 gesitueerd. Tevens bevinden zich op loopafstand diverse tram- en bushaltes en ligt op ca. 8 minuten loopafstand treinstation Delft.

Parkeren:
In de directe omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Er zijn momenteel 4 parkeerplaatsen te huur. Per stuk kosten die € 1.400,- p/jaar, excl btw

Wellicht zijn er nog een aantal plekken extra bij te huren, dit op aanvraag.

Huurtermijn:
5 jaar alsmede aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar. Andere termijnen in goed overleg.

Datum van oplevering:
Medio 2019

Servicekosten:
Het voorschot servicekosten is nog vast te stellen, maar zal laag zijn gezien de circulaire gebouw opzet.

te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting ten behoeve van de navolgende leveringen en diensten:
-Energiekosten;
-Schoonmaak algemene ruimte;
-Tuinonderhoud;
-Liftonderhoud;
-Glasbewassing;
-Verzorging huisvuil, containerhuur, e.d.;
-Nachtveiligheidsdienst en bewaking;
-Administratie ad. 5% over de hierboven genoemde levering en diensten.

Staat van oplevering:
In de huidige staat, onder andere voorzien van:
-Liften;
-basisverlichting;
-Te openen ramen;
-Toiletgroep:

Bankgarantie:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Algemeen:
De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Björnd Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 170 per m2 per jaar
Servicekosten
€ 20
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwjaar
2017
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
241m²
Units vanaf
200m²

Indeling

Verdiepingen
4
Voorzieningen
Liften

Omgeving

Ligging
stadscentrum / dorpskern, woonomgeving
Parkeren onoverdekt
8 Parkeerplekken

Locatie

[ { "address": "Nieuwelaan 72", "zipCode": "2611 RT", "city": "Delft", "lat": 52.0087983, "lng": 4.366899, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.