Noordeinde 29

2611 KG, Delft (gelegen in de wijk Binnenstad )


Omschrijving

Te huur te renoveren kantoorruimte + kantoor/bedrijfsruimte in hartje binnenstad aan de gracht. Dit complex heeft vele mogelijkheden voor u als ondernemer. De grachtzijde is reeds geheel verhuurd !

Aan de achterzijde een groot pakhuis welk nog om te bouwen is naar kantoor/bedrijfsruimte met lift, dit kan in overleg met huurders geschieden. E.e.a. dient nog wel verbouwd te worden en zal dus tijd in beslag nemen.

Totaal groot tussen 700 - 1000 m2 dit hangt af van alle plannen en wensen van kandidaat huurders.

Fantastische locatie aan de gracht met rust en goede lichtinval, zeker geen standaard plek.

Huurprijsindicatie
€ 120,= per/m2/jr excl. BTW

Huurtermijn
5 jaar + 5 optie jaren andere termijnen in overleg

Opleveringsniveau
In huidige staat of in overleg

Oplevering
Per direct / in overleg

Huurbetaling
Per maand, per automatische incasso.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens, gepubliceerd door het C.B.S.

Huurovereenkomst
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Belaste verhuur
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW-aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur. Indien de beschikking, op grond waarvan ontheffing is verleend van de vrijstelling tot het verschuldigd zijn van omzetbelasting over de huurprijs mocht komen te vervallen, omdat huurder het gehuurde niet (meer) gebruikt voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan aftrekgerechtigde prestaties, dan wordt de kale huurprijs met ingang van de datum waarop de optiebeschikking is vervallen, verhoogd met een nader door de eigenaar te bepalen percentage.

Parkeren:
Er zijn voldoende vergunningsplekken aan de phoenixstraat en zelfs op het Bagijnhof. Daarnaast is er de Phoenixgarage waar u ook een abonnement kunt krijgen:

De Parkeergarage Phoenix biedt 205 gewone voertuigplaatsen en 1 mindervalideplaats verdeeld over 6 ondergronds gelegen lagen. De maximale doorrijhoogte is 2.00 meter. Openingstijden de parkeergarage is 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend.

Eind 2017 gaat ook de nieuwe parkeergarage open in de Spoorzone deze ligt op slechts 100m afstand !

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 120 per m2 per jaar
Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
600m²
Units vanaf
200m²

Indeling

Verdiepingen
4
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Omgeving

Ligging
stadscentrum / dorpskern, woonomgeving

Locatie

[ { "address": "Noordeinde 29", "zipCode": "2611 KG", "city": "Delft", "lat": 52.0158351, "lng": 4.3524765, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.