Oosteinde 199

2611 VE, Delft (gelegen in de wijk Binnenstad )


Omschrijving

Totaal gerenoveerd multifunctioneel grachtenpand met dubbel bovenwoning geschikt voor horeca, kantoor, atelier, praktijk aan huis, afhaal, catering etc. Gelegen in de binnenstad van Delft aan de gracht op ca. 150m van de Markt.

Het gehele pand is gerenoveerd: nieuw pannen dak, goten, leidingwerk, voorpui, stoep, badkamer, toiletten, strakke wanden etc…

Begane grond:
Vernieuwde natuurstenen pui en stoep met alle elektra aansluitingen voorbereid. Entree horeca,winkel/atelier/kantoor ruimte van ca. 38m. De afzuigkap die u op de foto's ziet staan die is niet meer aanwezig evenals de gehele afvoer.

1e verdieping:
Overloop, toilet, berg/keuken/opslag ruimte, woonkamer ca. 25m2 met 2 grote ramen naar de gracht.

2e verdieping:
overloop, nieuwe keuken met afzuigkap en kookplaat, slaapkamer ca. 11m2, 2e slaapkamer 12m2. Gehele etage met balken in het zicht. Compacte badkamer met, w.c. douche en wastafel.

Voorzien Hr. Cv.combiketel 2011, mechanische afzuiging en isolerende beglazing. Het pand is dus zo te betrekken en zowel kopen als huren is een optie.


HUURPRIJS

€ 1.900,= per maand excl. BTW

VRAAGPRIJS

€ 324.500,= K.K.

HUURTERMIJN

5+5 jaar andere termijnen in overleg

OPLEVERINGSNIVEAU

In huidige gerenoveerde staat

OPLEVERING

in overleg / per direct

HUURBETALINGSPERIODE

Per maand, per automatische incasso.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE

3 maanden + btw

HUURPRIJSAANPASSING

Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens (2000=100), gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST

Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf de aanvraag en betaling voor de benodigde nutsvoorzieningen te verzorgen. Er is een eigen energie aansluiting aanwezig.

BELASTE VERHUUR
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW-aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur. Indien de beschikking, op grond waarvan ontheffing is verleend van de vrijstelling tot het verschuldigd zijn van omzetbelasting over de huurprijs mocht komen te vervallen, omdat huurder het gehuurde niet (meer) gebruikt voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan aftrekgerechtigde prestaties, dan wordt de kale huurprijs met ingang van de datum waarop de optiebeschikking is vervallen, verhoogd met een nader door de eigenaar te bepalen percentage

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 299.500 k.k. — € 1.900 per maand
Status
Verhuurd
Oplevering
per direct

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
1900
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
100m²
Verkoopoppervlakte
38m²

Indeling

Verdiepingen
3

Omgeving

Ligging
stadscentrum / dorpskern, woonomgeving
Welstandklasse
B2

Locatie

[ { "address": "Oosteinde 199", "zipCode": "2611 VE", "city": "Delft", "lat": 52.012169, "lng": 4.3632529, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.