Oude Delft 144 142

2611 HG, Delft (gelegen in de wijk Binnenstad )


Omschrijving

Een fantastisch hoek winkel annex kantoor van met sfeer, details, modern comfort en een sublieme afwerking aan de Oude Delft/ hoek Kerkstraat. in 2 delen of als geheel te huur.

Hoekdeel : 1450,= per maand excl. btw en servicekosten ca. 65m2

De afwerking is erg netjes en er zijn nog mooie details bewaard gebleven. Een historisch pand op erg fijne locatie met 2 entrees, 2 kelderruimtes en totaal 3 aparte ruimtes/kantoren.

Lichte winkel/kantoorruimte op de hoek met toegang tot kelderruimte met keuken. Doorloop naar 2e kantoor/winkelruimte met ook toegang tot een kelderruimte, achtergelegen rustige kantoorruimte, toilet met fonteintje.

OPLEVERINGSNIVEAU
- Mooie houten vloeren
- Pleisterwerk op de wanden en plafonds,
- Toiletruimte
- Eigen CV-installatie met individuele thermostaatregeling,
- Nette keuken

PARKEREN
In de nabije omgeving is parkeergelegenheid aanwezig in de Phoenixgarage.

OPLEVERINGSDATUM
In overleg

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief eventuele servicekosten.

HUURTERMIJN
In overleg.

HUURBETALINGSPERIODE
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens, gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.450 per maand
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
-1906
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
111m²
Verkoopoppervlakte
76m²

Indeling

Verdiepingen
2

Omgeving

Ligging
stadscentrum / dorpskern, winkelcentrum, woonomgeving
Welstandklasse
B1

Locatie

[ { "address": "Oude Delft 144", "zipCode": "2611 HG", "city": "Delft", "lat": 52.0128708, "lng": 4.3554142, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.