Oude Delft 175

2611 HB, Delft (gelegen in de wijk Binnenstad )


Omschrijving

Felxibel ondernemen in het hart van de stad, naast museum de Prinsenhof en de Oude Jan, dat kan !

Now available: studios and flex work places!
We are committed to turn technical ideas into practical use. Are you looking for an affordable workspace in an inspiring environment?

Diverse studio's beschikbaar vanaf EUR 575,- p/maand verdere prijzen op aanvraag .

Nu nog te huur 160m2 (vvo) ook in kleinere delen te huur, grote kantooretage (2e verdieping) met vijf kantoorkamers:

30m2, 24m2, 15m2 (verhuurd), 24m2, 5m2, bergruimte 6m2

Gezamenlijke keuken 6m2 met vaatwasser en koelkast + gang en trapopgang.

oppervlakte is 175m2 gehele etage incl. algemene ruimte/trapopgang

De ingang van dit kantoor ligt in zijtak van de Oude Delft met een doorloop naar het sint Agathaplein met een prachtige park en doorsteek naar de Phoenixtraat alwaar een tweetal parkeergarages zijn waar u abonnementen kunt afsluiten voor uw auto's.

Fantastische locatie in het hart van de stad met rust en goede lichtinval, zeker geen standaard plek.

Huurtermijn
1 jaar + 1 optie jaren andere termijnen in overleg

Opleveringsniveau
In huidige staat of in overleg

Oplevering
Kan per direct

Huurprijsaanpassing
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens, gepubliceerd door het C.B.S.

Huurovereenkomst
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Belaste verhuur
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW-aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur. Indien de beschikking, op grond waarvan ontheffing is verleend van de vrijstelling tot het verschuldigd zijn van omzetbelasting over de huurprijs mocht komen te vervallen, omdat huurder het gehuurde niet (meer) gebruikt voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan aftrekgerechtigde prestaties, dan wordt de kale huurprijs met ingang van de datum waarop de optiebeschikking is vervallen, verhoogd met een nader door de eigenaar te bepalen percentage.

Parkeren:
U kunt per rechtspersoon 2 vergunningen aanvragen. Daarnaast is er de Phoenixgarage en binnenkort ook de Spoorsingel garage waar u ook een abonnement kunt krijgen

De Parkeergarage Phoenix biedt 205 gewone voertuigplaatsen en 1 mindervalideplaats verdeeld over 6 ondergronds gelegen lagen. De maximale doorrijhoogte is 2.00 meter. Openingstijden de parkeergarage is 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend.

Prinsenstad parkeergarage in de Spoorzone deze ligt op slechts 100m afstand !

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 155 per m2 per jaar
Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
160m²
Units vanaf
25m²

Indeling

Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, pantry, verwarming, kamerindeling

Locatie

[ { "address": "Oude Delft 175", "zipCode": "2611 HB", "city": "Delft", "lat": 52.0121783, "lng": 4.3549498, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.