Papsouwselaan 486

2624 EP, Delft ( gelegen in de wijk Voorhof )

Omschrijving

Gezocht een slager voor winkelruimte in Versstraat in winkelcentrum in de Hoven, het grootste winkelcentrum van Delft met vestigingen van veel landelijke retailers o.a. HEMA, Jumbo, Dirk van den Broek, Multivlaai, Zeeman en Wibra.

De versstraat is de plek voor verse levensmiddelen en er is reeds een bakker, groenteboer en een vishandel en we zoeken nog een slager voor een verdere uitbreiding van het winkelaanbod.

Het hele winkelcentrum wordt momenteel uitgebreid en gerenoveerd. De parkeergarage met plek voor 400 auto’s is net open en de oost entree is vernieuwd.

Indien u zicht hier wilt vestigen is dit een prachtige kans want door de uitbreiding en herindeling hebben wij nu een aantal uitstekende locaties in aanbod die anders vrijwel nooit vrij komen.

Unit te huur in de versstraat:

68 m2 winkel beschikbaar voor een slager over andere vers ondernemer + 10m2 containerruimte voor versafval
+ optioneel 14m2 in extra achtergelegen ruimte.

In het bijzonder gezocht: slager, groenteboer en andere ondernemers in vers sector.

Gelegen naast de oost entree in de hoofdpassage in winkelcentrum in de Hoven, het grootste winkelcentrum van Delft met vestigingen van veel landelijke retailers o.a. HEMA, Jumbo, The Stone, Bram Ladage, Dirk van den Broek, Multivlaai, Zeeman, Lucardi, Hans Anders en Wibra.

Het hele winkelcentrum wordt momenteel uitgebreid en is grotendeels gerenoveerd. O.a. De parkeergarage met plek voor 400 auto’s is open en alle entrees zijn vernieuwd

Winkel wordt in principe casco opgeleverd.

Een goed doortimmerd ondernemingsplan is noodzakelijk dan wel u heeft reeds andere winkels welke als voorbeeld kunnen dienen.

Elke week bezoeken tussen de 80.000 en 100.000 mensen met plezier de Hoven!

ALGEMEEN
Dit moderne stadsdeelcentrum heeft maar liefs 65 winkels in wel 38 verschillende branches! De dagelijkse verswinkels zijn ruim vertegenwoordigd maar ook voor de laatste mode is er voldoende aanbod. Verspreid door het centrum zijn verschillende horeca gelegenheden. Met trekkers als JUMBO, DIRK van den BROEK, HEMA en ACTION is het aanbod helemaal compleet.

Het winkelcentrum is goed bereikbaar via afslag Delft-Zuid op de A13. Tevens zeer ruim parkeren in parkeergarage In de Hoven. Als u boodschappen doet in het winkelcentrum krijgt u een uitrijkaart zodat u twee uur GRATIS kan PARKEREN. Voor elektrische auto's zijn er gratis oplaadpunten aanwezig.

Het winkelcentrum is al jaren lang actief op het gebied van Veilig Ondernemen waardoor er een prettige sfeer in het centrum heerst. Tevens is er een zeer actieve winkeliersvereniging die elke maand leuke activiteiten en acties voor jong en oud organiseert. Voor de kinderen is er een leuke speelruimte aanwezig waar ook GRATIS gebruik van kan worden gemaakt. GRATIS Wifi ontbreekt uiteraard ook niet in het centrum

HUURPRIJS INDICATIE
€ 1764,58

Promotiekosten
€ 73,33 per maand excl. btw

Parkeerbijdrage
€ 30,35 per maand excl. btw

SERVICEKOSTEN
€ 229,40 excl. btw per maand

Glasbewassing, luchtbehandelingsinstallatie, schoonmaak alg. ruimtes, beveiliging externe ruimte, brandmeldinstallatie, administratie, promotie, uitstraling en onderhoud terrein, etc...

HUURTERMIJN
Voorkeur 5 jaar + 5 optie jaren andere termijnen in overleg

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige staat

OPLEVERING
per direct

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in de wijk Voorhof/Poptahof ligt op loopafstand van het Station Delft Centraal, Tramlijn 1 is stopt voor de deur. Het object is tevens goed bereikbaar met de auto daar er geparkeerd kan worden in de nieuwe parkeergarage en op het parkeerdek met de eerste 3 uur gratis parkeren.

HUURBETALINGSPERIODE Per maand, per automatische incasso.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE 3 maanden + btw

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens, gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Algemeen:
Winkelcentrum De Hovenpassage beschikt over circa 60 winkels. Met name de dagelijkse boodschappenfunctie is sterk vertegenwoordigd door zowel particuliere ondernemers als landelijke ketens. Het winkelcentrum is tevens bekroond met het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen. Voor verdere informatie kunt u terecht op

http://www.de-hovenpassage.nl/

Bereikbaarheid:
Uitstekend bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Van af de A13 neemt u afslag Delft Zuid en volgt u de weg richting Schipluiden – Den Hoorn. Over de spoorbrug gaat u bij de stoplichten rechtsaf en rijdt u recht op het centrum af. Vanuit het station kunt u tevens tramlijn 1 nemen die recht voor het centrum stopt.

PARKEERGELEGENHEID
Er zijn circa 600 gratis parkeerplaatsen op het centrum aanwezig. Op de parkeerplaatsen rondom het centrum kunt u tegen een geringe parkeervergoeding altijd uw auto dicht bij het centrum parkeren.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.764 per maand
Servicekosten
€ 229
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
2011-2020
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
87m²
Units vanaf
87m²
Verkoopoppervlakte
63m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Ligging
winkelcentrum, woonomgeving
Welstandklasse
A1
Parkeren overdekt
600 Parkeerplekken

Informatieve kaart

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Plattegronden

Papsouwselaan 486, Delft plattegrond-0
Papsouwselaan 486, Delft plattegrond-1
Papsouwselaan 486, Delft plattegrond-2
  

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.