Phoenixstraat 58

2611 AM, Delft (gelegen in de wijk Binnenstad )


Omschrijving

Vrijstaand 1 laags paviljoen/kantoorruimte van 508m2 aan de Phoenixstraat 58 te Delft, uitstekend gelegen en fraai van ontwerp. Heel veel glas en door het stalen skelet en de slimme manier van bouwen zijn alle etages geheel flexibel in te delen. Aan de achterzijde van het terrein gelegen onder eeuwenoude bomen.

HET PAVILJOEN
Het paviljoen is groot 508 m2, vrijwel geheel 1 open ruimte met glaswanden aan 2 zijden. Aan de voorzijde is een entree, 4 toiletten, werkkast met pantry en een patchkast/serverruimte.

Er zijn eigen aansluiting voor energie en de servicekosten van 75,= per maand zijn voor o.a. terrein onderhoud en een aantal andere kleine zaken.

Er zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar per stuk 1.100,= per jaar excl.btw.

BOUWKUNDIG
Het gebouw is door CEPEZED ontworpen en gebouwd. Een opvallend modern kantoorgebouw aan rand van de historische binnenstad van Delft. Het kantoor is teruggebracht tot zijn essenties en heeft een hoogwaardige, representatieve uitstraling. Het heeft een lichtgewicht staalconstructie, de zijgevels bestaan uit geïsoleerde sandwichpanelen terwijl de voor- en achtergevel geheel zijn opgebouwd uit glazen schuifpuien met aluminium kozijnen. De voorgevel is voorzien van een wind-, licht- en geluidwerend glazen scherm dat tevens zorgt voor de optische aansluiting bij de omliggende historische bebouwing. Langs de noordwestelijke zijgevel is op elke verdieping een servicezone met lift, trappenhuis, keuken, toilet en techniekruimten ingericht. De rest van het kantoor heeft een volledig vrij indeelbaar vloeroppervlak. De lichte, zelf ontwikkelde Integrated Deck Extra Space(IDES)-vloeren bevatten brandwering, geluidsisolatie en al het leidingwerk van de elektrische, data- en installatiesystemen.

HUURPRIJS
€ 135,= per m2/jaar excl. BTW

HUURTERMIJN
Voorkeur 5 jaar + 5 optie jaren andere termijnen in overleg

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige staat

OPLEVERING
per direct

HUURBETALINGSPERIODE
Per maand, per automatische incasso.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
3 maanden + btw

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens (2006=100), gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

SERVICEKOSTEN

35,= EURO per m2 per jaar

- energiekosten
- schoonmaak algemene ruimte
- tuinonderhoud
- liftonderhoud
- glasbewassing
- administratie

BELASTE VERHUUR
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW-aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur. Indien de beschikking, op grond waarvan ontheffing is verleend van de vrijstelling tot het verschuldigd zijn van omzetbelasting over de huurprijs mocht komen te vervallen, omdat huurder het gehuurde niet (meer) gebruikt voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan aftrekgerechtigde prestaties, dan wordt de kale huurprijs met ingang van de datum waarop de optiebeschikking is vervallen, verhoogd met een nader door de eigenaar te bepalen percentage

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 135 per m2 per jaar
Servicekosten
€ 75
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwjaar
1981-1990
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
508m²
Units vanaf
508m²

Indeling

Verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen

Omgeving

Ligging
stadscentrum / dorpskern, winkelcentrum, woonomgeving
Parkeren onoverdekt
2 Parkeerplekken

Locatie

[ { "address": "Phoenixstraat 58", "zipCode": "2611 AM", "city": "Delft", "lat": 52.0125761, "lng": 4.3532651, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Plattegronden

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.