Poortweg 4 KANTOOR M2

2612 PA, Delft (gelegen in de wijk Wippolder )


Omschrijving

kantoorruimtes te huur in Whitepark Delft, strakke moderne met alle faciliteiten !

In 2015 is dit nieuwe business center door The Office Operators geopend binnen Whitepark te Delft. Wij bieden u hier enkele kantoren op maat (t/m 300m2) alsmede verschillende kantoorruimtes te huur aan zijnde meerdere (ingerichte) kantoorruimtes vanaf 20m2 t/m 100m2.

Huren kan hier vanaf € 155,- per/m2/jr

Voorzieningen & Services: Whitepark - Delft

- Werkplekken te Huur
- (Ingerichte) Kantoorruimte Huren
- Kantoor op Maat te Huur
- Virtual Offices te Huur
- (draadloos) Internet + WiFi
- Ready2go ICT infrastructuur
- Koffie/Thee/Water
- Tickets boeken
- Stomerij inschakelen
- Regelen Taxi/Hotel/Chauffeur
- Schoonmaak
- Bedrijfsrestaurant + Catering
- Pantry
- Vergaderruimte
- Beamers/Flipcharts/Videoconferencing
- 250 printjes en kopietjes
- Korting op kantoorartikelen
- Telefoonbeantwoording
- Receptie + Receptionisten
- Beveiligingssysteem

Huurtarieven Kantoorpand: Whitepark - Delft

Werkplek huren?

- Vaste werkplek in de kantoortuin van Whitepark - Delft;
- Vanaf €225,- per werknemer per maand;
- Huur is incl. voorzieningen & services.

Full Service Kantoorruimte huren?

- Een eigen afgesloten (ingerichte) kantoorruimte vanaf 20m2 - 100m2 bij Whitepark - Delft;
- Kantoorruimte huren voor €900,- per maand;
- Huur is incl. voorzieningen & services.

Kantoor op Maat Huren?

- Een eigen kantoor binnen Whitepark - Delft die u zelf kunt inrichten;
- €155,- per m2 per jaar + servicekosten €49,- per m2 per jaar (bij een 5-jarig huurcontract);

Ligging en Bereikbaarheid: Whitepark - Delft

Direct aan de Rijksweg A13 tegenover de IKEA in Delft, is het kantoorgebouw Whitepark gelegen. Deze zichtlocatie vanaf de snelweg is voorzien van een eigen parkeerterrein zodat het kantoorpand goed bereikbaar en toegankelijk is. Vanaf station Delft is Whitepark binnen 15 minuten te bereiken met het openbaar vervoer (bushalte ligt tegenover het gebouw). Het stadscentrum van Delft is op loopafstand van dit kantoor. Delft staat bekend om haar creativiteit, technologie en innovatie. In deze stad is natuurlijk de Universiteit TU Delft gevestigd. In de binnenstad is volop historie aanwezig. Grachten en monumentale panden.

Wilt u de unieke uitstraling en sfeer bij Whitepark - Delft ervaren? Maak dan direct een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 155 per m2 per jaar
Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten

Locatie

[ { "address": "Poortweg 4", "zipCode": "2612 PA", "city": "Delft", "lat": 52.0101597, "lng": 4.3752254, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.