Rotterdamseweg 382 .

2629 HG, Delft (gelegen in de wijk Schieoevers )


Omschrijving

Te huur of te koop vrijstaand bedrijfspand groot 2100m2 + 215m2 entresol/magazijn + 570m2 kantoorruimte verdeeld over twee etages voorzien van glasvezel verbinding, goed bereikbaar gelegen aan de Rotterdamseweg. Aan de voor en achterzijde van het pand zijn circa 20 parkeerplaatsen.

In 2011 onder architectuur gerenoveerd en voorzien van een nieuwe façade, installaties (o.a. warmte terugwin/ ventilatie installaties, zonneboilersysteem, centraal stofzuig systeem) en een representatieve en functionele afwerking. Door neutrale kleurstellingen uitstekend te combineren met iedere bedrijfsidentiteit. Een productie bevorderend object met lichte, ruimtelijke en eigentijdse uitstraling.

Object is Multifunctioneel, geschikt voor handels doeleinden en als productielocatie etc. Kan turn-key opgeleverd worden met fraai functioneel meubilair, geïnstalleerde VOIP telefooninstallatie etc. en bijvoorbeeld stellingmateriaal. In het gehele pand is een energiezuinig verlichtingsysteem geïnstalleerd.

De Technische Universiteit Delft ligt tegenover het pand en direct aansluitend Technopolis, het Innovation Park alwaar reeds 3M en Exact en vele andere toonaangevende bedrijven gevestigd zijn.

Bereikbaarheid: De Rotterdamseweg is vanaf de A-13 (Den Haag-Rotterdam) afslag Delft-Zuid (TU-Delft) goed te bereiken. Tevens via de N 470 is er een directe verbinding met de A4. In de omgeving van het object is een bushalte aanwezig. Er is eveneens een snelle verbinding met centraal station Delft en station Delft-Zuid bevind zich op loop/fietsafstand.

Tevens ¼ gedeelde (mandeligheid) voor het gezamenlijk gebruik door de huurders/eigenaren van de grond als buurweg van het naastgelegen perceel L 1301, grootte: 23 are en 49 centiare.

Metrage: Het bedrijfspand omvat in totaal ca. 2885 m² bedrijfsruimte met kantoor en is als volgt verdeeld:

Kantoor-, sanitair- en kantineruimte ca. 570 m² (begane grond + 1e verdieping)
Bedrijfsruimte/showroom ca. 2.315 m²

Parkeren: circa 20 parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein.

Opleveringsniveau: Het bedrijfspand met kantoor is voorzien van onder andere:
Het gehele pand is ondermeer voorzien van
- beveiligingsinstallatie, camerasysteem, brandmeldsysteem, - energiezuinige verlichting;

Bedrijfsruimte:
- krachtstroomaansluiting, verwarming d.m.v. gasheaters
- overheaddeuren (3 stuks);
- kraanbaan (5.000 kg); vrije hoogte van ca. 6,5 meter; - vloerbelasting 4.000kg per m² ;

Kantoorruimte:
- entree met automatische toegangsdeur; pantry; projectstoffering;
- diverse kantoorruimtes; geconditioneerde computerruimte; instructie/presentatieruimte;
- kabelgoten t.b.v. elektra, data en telefoon alsmede een ingerichte patchkast;
- kantine met keuken en inbouwapparatuur;
- centraal stofzuigsysteem; sanitaire voorzieningen;
- voorzien van koeling alsmede airconditioning; warmte terugwin installaties (balansventilatie);
- verwarming (d.m.v. fraaie en exclusieve designradiatoren en convectoren);
- Verwarming middels HR ketels en zonneboilersysteem;

Buitenterrein:
- verhard;
- omheind;
- overdekte (brom-) fietsenstalling;
- aan doorgaand vaarwater;

Huurtermijn & Oplevering: In overleg

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst kantoorruimte vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ)

Zekerheidstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 2.400.000 k.k. — € 15.900 per maand
Status
Verhuurd
Oplevering
per direct

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwjaar
1981-1990
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
2885m²
Units vanaf
2885m²

Indeling

Verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Te openen ramen

Omgeving

Ligging
bedrijventerrein, overig
Parkeren onoverdekt
20 Parkeerplekken

Locatie

[ { "address": "Rotterdamseweg 382", "zipCode": "2629 HG", "city": "Delft", "lat": 51.9898034, "lng": 4.3736032, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Plattegronden

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.