Rotterdamseweg 386 B1

2629 HG, Delft (gelegen in de wijk Schieoevers )


Omschrijving

273m2 Showroom / Kantoor / Bedrijfsruimte met overheaddeur + kantoor geheel hoogwaardig afgewerkt met 4 eigen parkeerplaatsen recht voor de deur. Een heerlijk licht pand met veel glas en door oost oriëntatie geen last van de zon.

Het object ligt tegenover de TU Delft en het toekomstige Technopolis Innovation Park met een uitstekende aansluiting op de A4 en A13.

Oppervlakte:
Begane grond: circa 125 m²;
1e verdieping: circa 148 m²;
Totaal groot circa 273 m².

Bedrijfsruimte met overheaddeur en normale toegangsdeur, showroom/kantoorruimte en toiletten.

1e verdieping kantoorruimte met kasten, apart kantoor en aparte kantine.

Opleveringsniveau:
De bedrijfsruimte zal worden opgeleverd in turn key staat en voorzien van.

- eigen aansluiting voor gas, water en elektriciteit;
- 5 parkeerplaatsen.


Parkeren
Voor het gehuurde is er ruimte voor het plaatsen van vier auto's. In de nabije omgeving is er ook voldoende parkeergelegenheid.

Huurperiode
Huurtermijnen zijn bespreekbaar in overleg met eigenaar / verhuurder

Bereikbaarheid
Deze unit is gunstig gelegen nabij de TU-wijk van Delft en de A13, afslag Delft-Zuid en tevens nabij diverse uitvalswegen richting de A4 richting Den Haag en Amsterdam, de A12 richting Utrecht en de A13 richting Rotterdam.

Huurprijs dient vermeerderd te worden met BTW.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst ROZ conform het model door de ROZ , alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens gepubliceerd door het CBS.

Zekerheidsstelling bij huur:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting en de over het totaal verschuldigde BTW.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid. Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.


Wij raden u aan gebruik te maken van uw eigen NVM aanhuur makelaar, wij treden op voor de verhuurder !

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 2.500 per maand
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bedrijfshal
Bouwjaar
2011-
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
273m²
Units vanaf
273m²
Vrije hoogte
432cm

Indeling

Voorzieningen
overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry

Omgeving

Ligging
bedrijventerrein
Parkeren overdekt
4 Parkeerplekken

Locatie

[ { "address": "Rotterdamseweg 386", "zipCode": "2629 HG", "city": "Delft", "lat": 51.9883076, "lng": 4.3751411, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Plattegronden

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.