Rotterdamseweg 386 B18.

2629 HG, Delft (gelegen in de wijk Schieoevers )


Omschrijving

316m2 Showroom / Kantoor / Bedrijfsruimte met overheaddeur + kantoor geheel hoogwaardig afgewerkt met 4 eigen parkeerplaatsen recht voor de deur. Een heerlijk licht pand met veel glas en door oost oriëntatie geen last van de zon.

Het object ligt tegenover de TU Delft en het toekomstige Technopolis Innovation Park met een uitstekende aansluiting op de A4 en A13.

Oppervlakte:
Begane grond ca. 141 m²

Bedrijfsruimte (met overheaddeur welke nu niet in gebruik is) daar is omgebouwd tot showroom/kantoorruimte, separate vergader/ontvangstkamer, toilet en patchkast

1e verdieping ca. 175 m² met keukentje en toilet.

Totaal: ca. 316 m²

Opleveringsniveau:
De bedrijfsruimte zal worden opgeleverd in turn key staat en voorzien van.

- pantry op iedere etage;
- toilet per verdieping met wastafel;
- modern alarmsysteem;
- verlichting;
- eigen aansluiting voor gas, water en elektriciteit;
- 4 parkeerplaatsen.

Huurprijs

Voor de juiste huurder is een ingroei-huur op basis van een 5 +5 jaar huurovereenkomst mogelijk

Jaar 1 2500,= per maand
Jaar 2 2950,= per maand
Jaar 3 3200,= per maand

Parkeren
Voor het gehuurde is er ruimte voor het plaatsen van vier auto's. In de nabije omgeving is er ook voldoende parkeergelegenheid.

Huurperiode
Huurtermijnen zijn bespreekbaar in overleg met eigenaar / verhuurder

Bereikbaarheid
Deze unit is gunstig gelegen nabij de TU-wijk van Delft en de A13, afslag Delft-Zuid en tevens nabij diverse uitvalswegen richting de A4 richting Den Haag en Amsterdam, de A12 richting Utrecht en de A13 richting Rotterdam.

Huurprijs dient vermeerderd te worden met BTW.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst ROZ in de zin van artikel 7:230A BW conform het model door de ROZ welke in juli 2003 is vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens gepubliceerd door het CBS.

Zekerheidsstelling bij huur:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting en de over het totaal verschuldigde BTW.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid. Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.


Wij raden u aan gebruik te maken van uw eigen NVM aanhuur makelaar, wij treden op voor de verhuurder !

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 2.500 per maand
Status
Verhuurd
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwjaar
2011-
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
316m²
Units vanaf
316m²

Indeling

Verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Te openen ramen

Omgeving

Ligging
bedrijventerrein, kantorenpark
Parkeren onoverdekt
4 Parkeerplekken

Locatie

[ { "address": "Rotterdamseweg 386", "zipCode": "2629 HG", "city": "Delft", "lat": 51.9887804, "lng": 4.3745747, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Plattegronden

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.