Rotterdamseweg 410 A en B

2629 HH, Delft (gelegen in de wijk Bedrijventerrein Rotterdamseweg-Zuid )


Omschrijving

Te huur bedrijfshal groot ca. 1100m2 (BVO) ook te huur in delen vanaf 550m2, goed bereikbaar en gelegen aan de Rotterdamseweg. Aan de voorzijde van het pand zijn er ca 10 parkeerplaatsen.

Aan de achterzijde is een halfronde glaspui met uitzicht over het rijn-schiekanaal, er is ook een kleine strook tuin aan het water !.

De Technische Universiteit Delft ligt vlakbij het pand en direct aansluitend Technopolis, het Innovation Park alwaar reeds 3M en Exact en vele andere toonaangevende bedrijven gevestigd zijn.

Bereikbaarheid: De Rotterdamseweg is vanaf de A-13 en A4 (Amsterdam- Den Haag-Rotterdam) afslag Delft-Zuid (TU-Delft) goed te bereiken. Tevens via de N 470 is er een directe verbinding met de A4. In de omgeving van het object is een bushalte aanwezig. Er is eveneens een snelle verbinding met centraal station Delft en station Delft-Zuid bevind zich op loop/fietsafstand.

Alle oppervlaktes zijn gemeten als BVO. De vloerbelasting 2000 k/p/m2 (bron: verhuurder)

Parkeren: 10 parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein.

Opleveringsniveau:
- hal verwarming d.m.v. gasheaters, kantoren via c.v.ketel met radiatoren;
- Schuifdeuren 4 x 4 meter (2 stuks);
- vrije hoogte van ca. 6 meter;
- vloerbelasting 4.000kg per m² ;
- maatvoering: 32,85 diep en 33,75 breed
- voorzien van 1 kleine kantoorruimte;
- eenvoudige pantry;
- aan doorgaand vaarwater;

Huurtermijn & Oplevering: In overleg

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Zekerheidstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijs dient vermeerderd te worden met BTW.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst ROZ alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid. Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.

Wij raden u aan gebruik te maken van uw eigen NVM aanhuur makelaar, wij treden op voor de verhuurder !

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 68 per m2 per jaar
Status
Verhuurd
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bedrijfshal
Bouwjaar
1971-1980
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
1100m²
Units vanaf
550m²
Vrije hoogte
600cm

Indeling

Voorzieningen
lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, pantry

Omgeving

Ligging
bedrijventerrein

Locatie

[ { "address": "Rotterdamseweg 410", "zipCode": "2629 HH", "city": "Delft", "lat": 51.9835346, "lng": 4.3784462, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Plattegronden

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.