Schoolstraat 28

2611 HS, Delft (gelegen in de wijk Binnenstad )


Omschrijving

In het mooiste gedeelte van het historische centrum van Delft ligt in de Schoolstraat, een belangrijke aanlooproute naar de binnenstad, dit uitstekend onderhouden Rijksmonument ‘t Koetshuys uit 1776. Momenteel in gebruik als horeca gelegenheid en voorheen ook als kantoor, bedrijfsruimte en winkelruimte in gebruik geweest. De huidige zaak het Labyrint is ter overname maar u kunt ook het pand als kantoor of winkel betrekken.

Winkels en horeca voorzieningen zijn op een steenworp afstand, musea en de Oude Kerk om de hoek. Binnen 50 meter is er ruime parkeergelegenheid. Aan het einde van de straat bevindt zich een halte voor tram en bus en reis je binnen 2 minuten (lopen 5 min.) naar het Centraal Station. Het pand bevindt zich 5 minuten rijden van de snelweg A-13 (afslag Delft Noord).

Begane Grond 100 m2
Deze prachtige ruimte is geschikt voor winkel-, kantoor- of bedrijfsruimte. Een combinatie met of daghoreca is mogelijk. De ruimte is voorzien van een fraaie inrichting en uitrusting met o.a. 80 stoelen, 10 barkrukken en een gevelterras is mogelijk.

Indeling: entree, grote ruimte 85 m2 (evt. in tweeën te splitsen), keuken/opslag 10 m2, twee toiletten met aparte wasbak-ruimtes 3,5 m2.

Info verhuur:
De huurprijs van de begane grond is 1950,- excl. btw.
Huur betalingsperiode is per maand.
Waarborgsom is 3 maanden + btw.
Contract voorkeur 5 jaar.

Spoorzone
De west kant van het centrum in Delft, momenteel de spoorzone genoemd, wordt nu naar een ontwerp van internationaal gerenommeerd Spaans architect en stedenbouwkundige Joan Busquets heringericht. De inrichting van de Spoorsingel en Phoenixstraat krijgt de uitstraling van de binnenstad.
Het wordt een boulevard die aantrekkelijk is voor voetgangers en bewoners met veel bomen. Aan het eind van de Schoolstraat, de straat waarin Rijksmonument ‘t Koetshuys is gevestigd, komt aan de Spoorsingel en Phoenixstraat weer een gracht van 1,5 km. Over het water komen drie bruggen. Een van die bruggen komt recht tegenover de Schoolstraat. Aan de overkant van die brug komt een parkeergarage met 650 parkeerplekken.
De west kant van het centrum wordt zo een belangrijke entree naar de binnenstad. De Schoolstraat is vanaf daar een van de cruciale toegangswegen naar de binnenstad. De trams en bussen stoppen er en het nieuwe Centraal Station ligt op 500 meter afstand.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.950 per maand
Status
Verhuurd
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
1776
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
100m²
Units vanaf
100m²
Verkoopoppervlakte
100m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Ligging
stadscentrum / dorpskern, winkelcentrum, woonomgeving
Welstandklasse
B2

Locatie

[ { "address": "Schoolstraat 28", "zipCode": "2611 HS", "city": "Delft", "lat": 52.0126705, "lng": 4.3543938, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Plattegronden

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.