Spoorsingel 15

2613 BD, Delft (gelegen in de wijk Hof van Delft )


Omschrijving

Representatieve kantoorruimte in een inspirerend en sfeervol klassiek herenhuis uit circa 1900 voorzien van talloze originele details.

De begane grond heeft een royale entree met schitterende glas-in-lood tochtdeuren en marmeren vloer. In de gang is zich een ruimte trapkast, toilet en keuken (10 m2). In de keuken bevindt zich de cv ketel.

De kantoorruimte is voorzien van fraaie stucplafonds, 2 marmeren schouwen, een werkende openhaard en een schitterende parketvloer. Zowel voor als achter hangen kamerhoge witte gordijnen. Het oppervlak is circa 44 m2. De ruimte is voorzien van prachtige glas-in-lood terrasdeuren die toegang geven tot een sfeervolle binnentuin. Deze tuin met vuilniscontainerberging.

De ramen zijn zowel aan de voor- als achterzijde voorzien van voorzetramen. Het totaal netto oppervlak van de begane grond bedraagt 68,5 m2.

De eerste en tweede etage wordt momenteel als zelfstandige woonruimte verhuurd. Entree gemeenschappelijk.

De ligging van dit pand is zeer centraal. Uitstekend bereikbaar per trein, tram en bus. Parkeren in directe omgeving middels vergunning en bezoekersvergunning. Spoorsingelgarage beschikbaar vanaf 2018 of nu in de nabijgelegen Phoenixgarage.

Het pand is uitstekend geschikt als kantoor- of praktijkpand, detailhandel is op deze locatie niet toegestaan.

Beschikbaarheid, voorzieningen, voorwaarden, oplevering en afwerking in overleg.


HUURPRIJS

€ 1050,= + € 125,= energiekosten per maand excl. BTW

HUURTERMIJN

Voorkeur 5 jaar (andere termijnen mogelijk maar in overleg)

OPLEVERING
in overleg

HUURBETALINGSPERIODE
Per maand, per automatische incasso.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex

HUUROVEREENKOMST
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.050 per maand
Servicekosten
€ 135
Status
Verhuurd
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwjaar
1900
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
68m²

Indeling

Verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen

Omgeving

Ligging
stadscentrum / dorpskern, woonomgeving

Locatie

[ { "address": "Spoorsingel 15", "zipCode": "2613 BD", "city": "Delft", "lat": 52.0099357, "lng": 4.3545496, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Plattegronden

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.