Surinamestraat 4

2612 EA, Delft (gelegen in de wijk Indische buurt )


Omschrijving

535m2 (alleen als geheel te huur) eenvoudige kantoorruimte gelegen op de begane grond op 100m van de Delftse binnenstad net over de trambrug en nagenoeg aan het Rijnschiekanaal.

Surinamestraat 4 op de hoek met de Curacaostraat op een zichtlocatie.

Een ideale locatie als u voor een redelijke bedrag goed bereikbaar, met veel parkeerruimte op een steenworp van de binnenstad wilt zitten. Momenteel is het pand in vele kamers ingedeeld maar ook een herindeling of renovatie is bespreekbaar.

HUURPRIJS
In de huidige staat: € 78,= p/m2/jr ex btw

Indien u aanpassingen wenst is de huurprijs nader te bepalen.

BESTEMMING
Kantoor, maatschappelijke doeleinden en atelier etc..

HUURTERMIJN
In overleg

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige staat

OPLEVERING
per direct

BEREIKBAARHEID
Het object op 100m van de binnenstad en ligt op 100m van een tramhalte van lijn 1 naar centraal station Delft of Den Haag centrum. Het OV knooppunt "Delft centraal" ligt op ca. 1,5 km. Het object is tevens goed bereikbaar met de auto.

SERVICEKOSTEN
in overleg, er is een eigen meterkast, u kunt dus uw eigen energieaansluiting aanvragen.

HUURBETALINGSPERIODE
Per maand, per automatische incasso.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
3 maanden

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens, gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 78 per m2 per jaar
Status
Verhuurd
Oplevering
per direct

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwjaar
1975
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
535m²
Units vanaf
535m²

Indeling

Verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen

Omgeving

Ligging
overig

Locatie

[ { "address": "Surinamestraat 4", "zipCode": "2612 EA", "city": "Delft", "lat": 52.0202529, "lng": 4.3515646, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Plattegronden

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.