Tanthofdreef 15

2623 EW, Delft (gelegen in de wijk Tanthof oost )


Omschrijving

Nog 1 etage te huur in kantoorvilla Tanthofdreef 15 - 15a te Delft, eigen parkeerterrein, naast Station Delft zuid en vlakbij snelwegen naar Rotterdam en Den Haag. De locatie aan de rand van de wijk is heerlijk rustig en het pand is erg goed uitgerust o.a. met airconditioning en er zijn 2 separate meterkasten voor iedere etage, dus u heeft een eigen energieaansluiting en dus geen servicekosten discussies. Per etage te huur vanaf 130m2 + ca. 10m2 algemene ruimte.

Op eigen, afsluitbaar, terrein gelegen vrijstaand gebouw (bouwjaar 1994) met totaal 285 m2 vloeroppervlak verdeeld over begane grond en verdieping. Voldoende parkeerplaatsen op het terrein aanwezig.

Zeer centraal gelegen nabij rijkswegen A13 en A4, via provinciale weg N470 met de auto bereikbaar. NS station Delft -Zuid op vijf minuten lopen.

Het te huren geheel bestaat uit meerdere ruimten, variërend van 10 tot 60 m2

begane grond IS REEDS VERHUURD !
Entree hal met meterkasten en werkkast, pantry met toilet. Diverse werkruimten met archief-en serverruimte.

1e verdieping:
Via trap en bordes naar centrale hal, 2 hele ruime en hoge kantoren van elk 60 m2. Pantry met vaatwasser en koelkast alsmede een toilet.

Alle werkruimten zijn voorzien van horizontale lamellen en eiken parketvloer. Er ligt een glasvezelkabel en een datanetwerk. De meeste ruimten zijn voorzien van airco, uitstekende centrale verwarming en de ramen kunnen ook gewoon open.

Totaal 14 parkeerplaatsen en fietsenstalling

Per direct beschikbaar.
Hoog opleveringsniveau.
Huurprijs € 130,= p/m2/jaar excl. btw
Parkeerplaats € 550,= per jaar excl. btw

Huurtermijn 5+5 jaar

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige uitstekende staat

OPLEVERING per direct of in nader overleg

HUURBETALINGSPERIODE
Per maand, per automatische incasso.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE 3 maanden + btw

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens.

HUUROVEREENKOMST
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 130 per m2 per jaar
Status
Verhuurd
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwjaar
1994
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
285m²
Units vanaf
140m²

Indeling

Verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Te openen ramen

Omgeving

Ligging
kantorenpark, stadscentrum / dorpskern, woonomgeving
Parkeren onoverdekt
14 Parkeerplekken

Locatie

[ { "address": "Tanthofdreef 15", "zipCode": "2623 EW", "city": "Delft", "lat": 51.9863038, "lng": 4.3667911, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Plattegronden

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.