Ternatestraat 111 113

2612 BA, Delft (gelegen in de wijk Indische buurt )


Omschrijving

Perfecte winkelruimte voor een lokale ondernemer of franchisenemer. Met circa 220 m² vvo zeer geschikt voor een buurtsupermarkt of een wijkgerichte winkelfunctie. Gelegen in de wijk Vrijenban op korte afstand van de binnenstad.

Woonbron, de naastgelegen bloemenwinkel en bakker alsmede de buurtbewoners zoeken naar een publiekstrekker en zouden hier graag een kleine buurtsupermarkt terug zien. Ieder ander mooi initiatief is ook welkom. De locatie betreft 2 samengevoegde winkelruimtes, waardoor er een frontbreedte gerealiseerd is van ruim 15 meter.

Het bestemmingsplan van de gemeente Delft geeft aan dat de bestemming van dit pand is: gemengde doeleinden, artikel 6.

Staat van oplevering:
De ruimte is enigszins verouderd en zal casco, leeg en ontruimd worden opgeleverd. Verhuurder is bereid een eenmalige investering te doen ter modernisering, dit in overleg met huurder.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 2000,- per maand exclusief BTW en servicekosten. De huurtermijn is 2 jaar met 3 optiejaren. Waarna vermeerderd met 5 jaar. Hierna jaarlijks verlengd. Oplevering binnen 1 maand.

Service kosten:
- Ontstoppingsverzekering : € 10,00 per maand
- Glasverzekering : € 20,00 per maand.
- Administratiekosten eenmalig : € 95,00

Waarborgsom: Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Bereikbaarheid
Het winkelpand is goed bereikbaar met de auto. Parkeren kan gratis in de openbare ruimte.

Overig
Huurindexering: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.
Omzetbelasting: Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan doorBjörnd Makelaardij. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 2.000 per maand
Servicekosten
€ 30
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
1931-1944
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
220m²
Units vanaf
120m²
Verkoopoppervlakte
200m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Ligging
winkelcentrum, woonomgeving
Welstandklasse
C2

Locatie

[ { "address": "Ternatestraat 111", "zipCode": "2612 BA", "city": "Delft", "lat": 52.0234874, "lng": 4.3551989, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Plattegronden

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.