Vesteplein 3

2611 WG, Delft (gelegen in de wijk Binnenstad )


Omschrijving

HORECAPAND TE KOOP / TE HUUR IN CENTRUM DELFT - CAFE - RESTAURANT - DISCOTHEEK - TAKEAWAY-WINKEL

Uniek pand van ca. 780m2 wat te gebruiken is als restaurant, café, discotheek, takeaway en/of gamecentre, multimedia ruimte, winkelruimte. Gelegen in het centrum van Delft op een zichtlocatie in winkelcentrum Zuidpoort pal naast de grote Pathé bioscoop en Theater de Veste. Om de hoek zijn gevestigd: H&M, Esprit, I Centre Apple store, America Today, C1000 en nog vele andere top ondernemingen. In de ondergelegen parkeergarage kunnen 900 auto’s parkeren.

Pand is verdeeld over 3 etages en heeft moderne voorzieningen en alle benodigde vergunningen.

Begane grond:
Entree, horecaruimte/winkel met verkoopbalie, groot trappenhuis naar toiletruimte met glazen brug. Leveranciers entree met opslagruimte voor vuilcontainers en een bedrijfsruimte met gekoelde biertanks en gangen met vluchttrappen.

1e verdieping:
Op het eerste niveau bevindt zich de discotheek met een bar, dansvloer, tweede bar en een entresol met uitzicht op de dansvloer. Deze verdieping zou ook als gamecenter of multimedia ruimte gebruikt kunnen worden.

2e verdieping:
In het restaurant met een hoogte van 8 meter is eventueel ruimte voor een extra verdieping. Langs de centraal gelegen open keuken is er een bar en tegen de achterwand is er een verhoging met zitjes. In de dienstruimten is voldoende opslag en vanaf de begane grond is er een mogelijkheid tot beleveren zonder in de publieksruimten te komen.

Bijzonderheden:
- Uniek hybride pand, geschikt voor vele invullingen: eten, gamen, dansen, mensen ontmoeten;
- Bestemmingsmogelijkheden zijn indicatie en door koper zelf te onderzoeken, zie bijv:
http://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0503.BP0014-2001/r_NL.IMRO.0503.BP0014-2001_2.8.html

Koop: Bij ondertekening van de koopovereenkomst zal koper ter meerdere zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen een waarborgsom ter grootte van 10 % van de koopsom voldoen op rekening van de notaris, binnen 4 weken na tekenen koopovereenkomst.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid. Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.984.000 k.k. — € 126.000 per jaar
Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
Horeca
Nevenbestemming(en)
Winkelruimte
Bouwjaar
2001-2010
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
780m²
Units vanaf
780m²
Verkoopoppervlakte
540m²

Indeling

Verdiepingen
3

Omgeving

Ligging
stadscentrum / dorpskern, winkelcentrum
Welstandklasse
A2

Locatie

[ { "address": "Vesteplein 3", "zipCode": "2611 WG", "city": "Delft", "lat": 52.0083303, "lng": 4.3631949, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.