Vlinderweg 2 B

2623 AX, Delft (gelegen in de wijk Tanthof oost )


Omschrijving

Kantoorruimte met glasvezel internet, gratis parkeren, naast station, vlakbij snelweg, met lift, jaarcontract, groene omgeving, vanaf ca. 230m2 tot 460m2.

Locatie
Gelegen in Delft Zuid, op een kleinschalig kantorenpark, nabij een woonwijk. Het gebouw is omringd door kantoren van o.a. Stichting Mechanische Registratie en Administratie en het hoofdkantoor van Electriciteits- en Gasbedrijf Delfland alsmede woonhuizen en een ruim stuk groen.

Internet:
Op de Vlinderweg biedt Breedband Delft samen met OpenFiber een symmetrische glasvezelverbinding aan. Zie hiervoor ook de website www.openfiber.nl. Kasper van openfiber is te bereiken via email (kasper@openfiber.nl) en telefonisch op 015 303 00 08 en 06 30 78 07 11. Op de website staan de tarieven en de pakketten ook Voip etc.

Bereikbaarheid
Per auto uitstekend, de belangrijkste afslag Delft-Zuid van Rijksweg A13 en A4 (Rotterdam-Den Haag) ligt op 2 minuten auto-afstand.

Per openbaar vervoer.
Uitstekend. Station Delft-Zuid ligt op 1 minuut loopafstand, evenals de bushaltes van lijndiensten 60 en 63.

Nog beschikbaar:

Gehele 2e etage van 460m2

Huurprijs

Jaar 1 90,= pm2.jr
Jaar 2 en verder 115,= p/m2 jaar

Opleveringsniveau
Het kantoorpand is voorzien van:
- centrale entree;
- scheidingswanden;
- systeemplafonds met ingebouwde tl-verlichtings-armaturen;
- liftinstallatie;
- sanitaire groepen per verdieping;
- invaliden toilet op de begane grond;
- diverse pantry's;
- c.v.-ketels;
- kabelgoten ten behoeve van electra, data en telefoon,brandmeld- en ontruimingsinstallatie.

Parkeren
Op eigen terrein bevinden zich 33 parkeerplaatsen.

Bestemming kantoor.

Bouwperiode
2001-2010.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten
Ca. 30,= p/m2/jr

Huurperiode minimaal 1 jaar

Opzegtermijn 3 maanden.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten + BTW.

Huurindexatie
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI "Alle huishoudens" (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2003, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding in overleg

Bijzonderheden
Het gebouw is aangesloten op glasvezel, maar u dient een eigen abonnement te regelen.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 90 per m2 per jaar
Servicekosten
€ 30
Status
Verhuurd
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwjaar
2001-2010
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
460m²
Units vanaf
230m²

Indeling

Verdiepingen
4
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Liften, Te openen ramen

Omgeving

Ligging
kantorenpark, stadscentrum / dorpskern, woonomgeving
Parkeren onoverdekt
33 Parkeerplekken

Locatie

[ { "address": "Vlinderweg 2", "zipCode": "2623 AX", "city": "Delft", "lat": 51.9887073, "lng": 4.3631334, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Plattegronden

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.