Kleijweg 22 2635 BR

2635 BR, Den Hoorn


Omschrijving

NIEUWBOUW SHOWROOM - BEDRIJFSUNIT 20 / KLEIJWEG 22 - GELEGEN OP ZICHTLOCATIE AAN DOORGAANDE WEG -

Deze multifunctionele bedrijfsunit ligt op een op toplocatie (vlak naast de A4) en is onder meer te gebruiken als werkplaats, opslag, kantoor of bedrijfsruimte en combinaties daarvan.

Vloeroppervlakte: 156m² bruto vloeroppervlak (78m² begane grond en 78m² verdieping)

Parkeervoorziening: Drie eigen parkeerplaatsen.

Opleveringsniveau: Voorzien van o.a.:
- Elektrische overheaddeur (3,8 m hoog) en aparte loopdeur.
- Toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje op begane grond;
- Begane grond verwarming via heater;
- Keukenblok met koelkast + wasbak op de bovenverdieping
- Stopcontacten en verlichting op beide etages
- 1e etage voorzien van systeemplafond met TL-verlichting en verwarming via radiatoren via combi-cv (in kast);
- Gevlinderde betonvloer 1.500 kg/m² (begane grond);
- Gevlinderde betonvloer 500 kg/m2 (verdieping)
- Isolerende beglazing;
- Hardhouten kozijnen;
- Geïsoleerd dak en gevel;
- Meterkast met standaardvermogen;
- Uitstortgootsteen;
- Buitenlamp met sensor;
- Verlichting d.m.v. LED -verlichting

Aanvaarding: tussen 1-3-2018 en 15-3-2018

Locatie/ Bereikbaarheid:
Bedrijventerrein Harnaschpolder ligt in Den Hoorn (gemeente Midden- Delfland) met aan 2 kanten ontsluiting op de A4, op de grens van kennisstad Delft en het Westland. Via het nabijgelegen Prins Clausplein (A4- A12) bent u ook vanuit centrum Den Haag, Rotterdam en vanuit Zoetermeer en Utrecht prima bereikbaar.

Vraagprijs:
€ 1300,- per maand, exclusief B.T.W. maar incl. servicekosten VVE (onderhoud van pand en terrein etc)

Nuts-aansluitingen aanwezig, echter geen contract met nutsbedrijf.
Water, gas en elektra vraagt u zelf aan.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele B.T.W. geschiedt in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt, in principe, aangegaan voor minimaal 2 jaar, korte termijnen eventueel mogelijk tegen toeslag op de huur.

Zekerheid:
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden huur + omzetbelasting.

B.T.W. status:
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste verhuur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaard van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Voorbehoud:
Elke (afspraak) transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Björnd Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.300 per maand
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bedrijfshal
Bouwjaar
2017
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
156m²
Units vanaf
156m²
Vrije hoogte
300cm

Indeling

Voorzieningen
overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry

Omgeving

Ligging
bedrijventerrein
Parkeren onoverdekt
3 Parkeerplekken

Locatie

[ { "address": "Kleijweg 22", "zipCode": "2635 BR", "city": "Den Hoorn", "lat": 53.0283217, "lng": 4.7537816, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.