Voorstraat 96

2685 EP, Poeldijk (gelegen in de wijk Poeldijk Centrumgebied )


Omschrijving

circa 65m2 kantoorruimte te huur op de eerste verdieping van dit prachtig en recent gerenoveerde monumentale pand. Gelegen in een rustige straat in de binnenstad van Poeldijk met prachtig uitzicht op de H. Bartholomeus kerk.

Geheel afgewerkt en voorzien van databekabeling, verlichting en een fraaie keuken en toilet. Parkeren kan voor het pand of op de openbare plekken in de straat.

Indeling:

begane grond:
Gezamenlijke entree, balie Haar- & Huidinstituut Westland, gang, bijzondere trapopgang naar de 1e verdieping

1e verdieping:
Ruime hal/overloop, toilet met fontein, openslaande deuren naar kantoorruimte aan de voorzijde(met zicht op de kerk), tweede kantoorruimte met aansluitend ruimte naar pantry met keuken.

Bijzonderheden:
Moderne data-aansluiting in diverse ruimtes aanwezig
Parkeren voor de deur
Gebruik van de gemeenschappelijke tuin
Moderne afwerking met originele details behouden

HUURPRIJS
€ 140,= per m2/jaar excl. BTW

HUURTERMIJN
minimaal een 1 jaar

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige staat

OPLEVERING
in overleg

HUURBETALINGSPERIODE
Per maand

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
3 maanden + btw

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens (2000=100), gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST

Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

SERVICEKOSTEN
€25,= per m2/jaar excl. BTW (o.a gas, water, elektra en internet)

BELASTE VERHUUR
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW-aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur. Indien de beschikking, op grond waarvan ontheffing is verleend van de vrijstelling tot het verschuldigd zijn van omzetbelasting over de huurprijs mocht komen te vervallen, omdat huurder het gehuurde niet (meer) gebruikt voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan aftrekgerechtigde prestaties, dan wordt de kale huurprijs met ingang van de datum waarop de optiebeschikking is vervallen, verhoogd met een nader door de eigenaar te bepalen percentage.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 140 per m2 per jaar
Servicekosten
€ 25
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwjaar
1931-1944
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
65m²
Units vanaf
65m²

Indeling

Verdiepingen
2
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming

Omgeving

Ligging
stadscentrum / dorpskern, woonomgeving

Locatie

[ { "address": "Voorstraat 96", "zipCode": "2685 EP", "city": "Poeldijk", "lat": 52.0222044, "lng": 4.2213137, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.