Laan van 't Haantje 48 ong

2288 GT, Rijswijk (gelegen in de wijk Rijswijk buiten )


Omschrijving

NIEUWBOUW- De COMPHAAN - BEDRIJFSUNIT 11 / - GELEGEN OP ZICHTLOCATIE AAN DOORGAANDE WEG -

Deze multifunctionele bedrijfsunit ligt op een op toplocatie (vlak naast de A4 , RijswijkBuiten of het haantje) en is onder meer te gebruiken als werkplaats, opslag, kantoor of bedrijfsruimte en combinaties daarvan. Een ideale locatie voor starters en gevorderden. Voor denkers en doeners. Voor hoveniers, elektrotechnici, installateurs maar ook creatieve beroepen als meubelmakers en ontwerpers.

Vloeroppervlakte: 94m² bruto vloeroppervlak (57m² begane grond en 37m² verdieping)

Parkeervoorziening: Twee eigen parkeerplaatsen.

Opleveringsniveau: Voorzien van o.a.:

Begane grond:
- Elektrische overheaddeur- met afstandsbediening en aparte loopdeur
- Werk/opslagruimte van circa 57m²
- Toiletruimte met zwevend toilet;
- Uitstortgootsteen met koudwaterkraan;
- vloerbelasting verdiepingsvloer tot max. 1500 kg/m2
- Vrije hoogte tot circa 6 m

1e entresol verdieping:
- Kantoorruimte van circa 37m² (uitbreiding optioneel)
- Verlaagd systeemplafond voorzien van LED verlichting (optioneel)
- vloerbelasting verdiepingsvloer tot max. 500 kg/m2
- Zonnepanelen op het dak
- Afgewerkte wanden
- Kabelgoot voorzien van 220V outlets en UTP aansluiting CAT6 (optioneel)
- Pantry met wastafel en close-in boiler
- Ruimte wordt voorzien van een airconditioner met warmtepomp met afstandsbediening (optioneel)


Aanvaarding: 1-03-2019

Locatie/ Bereikbaarheid:
De Comphaan ligt aan de rand van RijswijkBuiten. Vlakbij water en met een natuurlijke omgeving zoals het Wilhelminapark. Met de fiets bent u in 10 minuten op het station en de bus stopt op 200 meter afstand. Overal is het vrij parkeren en er is ruimte genoeg voor bestelwagens en vrachtwagens om te laden en te leveren. Met de A4 op rijafstand van 5 minuten bent u i een mum van tijd op weg naar Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Vraagprijs:
€ 995,- per maand, exclusief B.T.W.

Nuts-aansluitingen aanwezig, echter geen contract met nutsbedrijf.
Water en elektra vraagt u zelf aan.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele B.T.W. geschiedt in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt, in principe, aangegaan voor minimaal 2 jaar, korte termijnen eventueel mogelijk tegen toeslag op de huur.

Zekerheid:
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden huur + omzetbelasting.

B.T.W. status:
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste verhuur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaard van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Voorbehoud:
Elke (afspraak) transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Björnd Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 995 per maand
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bedrijfshal
Bouwjaar
2018
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
94m²
Units vanaf
94m²
Vrije hoogte
667cm

Indeling

Voorzieningen
overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry

Omgeving

Ligging
bedrijventerrein
Parkeren onoverdekt
2 Parkeerplekken

Locatie

[ { "address": "Laan van 't Haantje 48", "zipCode": "2288 GT", "city": "Rijswijk", "lat": 52.0182982, "lng": 4.3352383, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.