Delfts Green - binnenkort in verkoop, Delft

2611PK, Delft (gelegen in de wijk Binnenstad)


Omschrijving

Binnenkort in verkoop 29 appartementen aan de Asvest te Delft. 

Er zijn nog geen prijzen bekend. Meer info volgt zodra details bekend zijn !

Nieuwe manier van leven

DelftsGreen is een duurzaam gebouw in het hart van de binnenstad met appartementen in verschillende maten van circa 28m2 tot 60m2. Zonnepanelen op het dak, een state-of-the-art verwarmingssysteem zonder gas en met een lage energierekening. Het is een ecologisch gebouw gemaakt van geperste blokken uit lava, die een unieke samenstelling hebben die ademend vermogen mogelijk maakt, wat je leefervaring verbetert. Er is een fraaie binnenplaats en buitenruimtes bij de woningen. Door ligging in de binnenstad, dichtbij het station, de tram en bus is een auto geen noodzaak, goed voor u en de wereld. Er is een gezamenlijke wasruimte en fietsenberging die u met uw buren gebruikt, gezellig, voordelig en duurzaam.

Living green

Vandaag leven we in een wereld waarin bomen kappen u geld oplevert. Maar we vergeten soms de waarde van het groen en de ervaring die het te bieden heeft. Het leven is te kort om te verspillen. Het wordt tijd dat we een nieuwe ervaring creëren waarbij een duurzaam leven gemakkelijk wordt gemaakt. 

Daarom hebben wij Delftsgreen ontwikkeld, met bouwelementen van lavasteenblokken. Dit is een product gewonnen met dagmijnbouw en vervaardigd met zero-CO2 emissie. Buiten de no-emmission is het een damp-open product dat voor een betere vochthuishouding en dus aangenamer binnenklimaat zorgt. 

The facts 

Er zijn 29 appartement beschikbaar! Elk appartement heeft een eigen badkamer, een  luxe keuken voorzien van een  inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en een combi-oven. Tevens hebben wij een mooi groene binnencour.  In de gemeenschappelijke ruimte hebben wij  een wasmachine en droger beschikbaar, die gereserveerd kunnen worden via het Delftsgreen-portal.

 

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Op aanvraag v.o.n.
Status
Beschikbaar

Bouw

Aantal woningen
29

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
28m² tot 100m²

Woningtypen


Locatie

[ { "address": "Asvest 0", "zipCode": "2611PK", "city": "Delft", "lat": 52.007598990734, "lng": 4.3626558883606, "heading": 230.67188472817, "pitch": 7.2755664146698 } ]

Plattegronden

Interesse? Mail of bel ons voor meer info

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?