Visstraat ong

2611 JW, Delft (gelegen in de wijk Binnenstad )


Omschrijving

Parkingspot in the centre of town in a private garage. If you want your car to be safe and you also want a place to park this is the solution !

Op zoek naar de oplossing voor uw parkeerprobleem in het centrum van Delft? Stop met zoeken! Wij hebben een parkeerplaats in een afgesloten parkeercarrousel beschikbaar! De parkeerplaats is gelegen in de Visstraat; verbinding tussen de Voorstraat en Verwersdijk. (Deze straat verbindt de Voorstraat met de Verwersdijk).

Rijdt vanaf de Verwersdijk, door de Visstraat naar de inrit van de garage. Met een afstandsbediening opent u de deur. De elektrische carrousel zal het juiste parkeerbord inrij klaar maken zodat u de auto eenvoudig kunt parkeren. De garage dient u handmatig te sluiten met een druk op de gevelknop. Loop vervolgens de garage uit en u staat direct in het gezellige centrum van Delft!

Koopsom € 29.000,- kosten koper.

Technische specificaties:
- Platformbreedte 250 cm per parkeerplaats.
- Platformlengte 530 cm
- Maximale autobreedte (zonder buitenspiegels) 190 cm.
- Maximale autohoogte 195 cm.
- Maximaal gewicht 2000 kg.

Bijzonderheden:
- Actieve VVE met een maandelijkse bijdrage van € 43,07 per maand (2018).
- Op aanvraag zijn de aanvullende technische details beschikbaar.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor het maken van een afspraak!

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 29.000 k.k.
Servicekosten
€ 43
Status
Verkocht
Oplevering
in overleg

Oppervlakten en inhoud

Bouw

Indeling

Locatie

[ { "address": "Visstraat 0", "zipCode": "2611 JW", "city": "Delft", "lat": 52.0145085, "lng": 4.3557133, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Maak een afspraak voor een bezichtiging

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.