Leukste kerst gewenst

Beste mensen welkom !

2016 tja een mooi jaar, mag ik wel zeggen. Niet alleen de woningmarkt, de lage rente, betere economie, de stad Delft die steeds leuker wordt... zijn leuke en vermeldenswaardige zaken.

Ons kantoor en dus team heeft een fantastisch jaar achter de rug. Veel persoonlijke successen, verhalen en belevenissen hebben ons mogen bereiken.

Lizzy heeft een zoon gekregen, Sanne kwam ons versterken, Lisanne is zwanger, Jeroen heeft ons weer verlaten, Ron is er weer bijgekomen, Caroline is geslaagd na keihard werken als Kandidaat makelaar en Bart.. ja die is echt bezig om beeidigd makelaar/taxateur te worden samen met Rens. Ondertussen heeft onze Rob een autootje onder zijn kont gekregen want dat had hij ook wel verdiend en heb ik zelf heel erg hard gewerkt en genoten !

Want genieten dat is iets wat vaak wordt vergeten (ook door mij hoor), maar ik heb geprobeerd toch dit wat meer te doen en ik moet zeggen dat dit gelukt is. Tja het is soms genoegen nemen met wat je hebt, genieten van wat andere mensen bereiken, een goede fles wijn open trekken en vaker met mijn collega's uit eten gaan en goede gesprekken voeren met heel veel verschillende mensen.

Maar ook klanten die door moeilijke periode heen gaan helpen en bij hen de vreugde weer terug zien komen. Ook steeds meer langere trajecten waar je mensen op leeftijd naar de volgende fase helpt, dat zet je wel aan het denken. Die gesprekken met mensen die al veel langer dan jezelf op de wereld zijn, die zijn echt heel bijzonder en daar kan je veel van leren.

De kleine zaken als rust, een goede gezondheid, iedere dag lekker eten, een knuffel van je geliefde en af en toe je schouders ophalen en je niet zo druk maken. Tja dat lijkt makkelijk maar dat is het niet, maar het is zo de moeite waard en hoe vaker je daar bij stil staat hoe makkelijker het wordt.

De persoonlijk groei en hechtheid van ons team is zo ongelofelijk mooi om te zien, geef ik ze meer vrijheid worden ze nog beter, rustiger, geduldiger en leuker. Dat heeft mij persoonlijk dit jaar zoveel plezier bezorgd, alles wat ik altijd al hoopte dat er zou gebeuren is nu aan het gebeuren. Meer vrijheid, meer vreugde, meer oprechte interesse en veel leuke contacten tussen klanten en collega's.

Als naamgever van het kantoor wil ik zeker niet alle credits, want het is echt ons hechte team wat het iedere dag weer doet.

Dus mijn applaus, dank hulde en lof... voor Irene, Lizzy, Sindy, Sanne, Lisanne, Anja, Caroline, Bart, Rens, Rob

Ook alle klanten die hun vertrouwen in ons stellen en ons de sleutel toe vertrouwen van hun huis en bedrijfspand, dank dank dank !
Het is en blijft een bijzonder vak waar je met zoveel facetten van het leven te maken krijgt in combinatie met een flinke portie stress en druk.

Dus als ik mag herkennen dat 2016 echt weer zoveel beter en leuker was dan 2015, dan deel ik dat graag met u die dit leest in de hoop dat ik u ook een klein beetje kan laten delen in de vreugde die ik voel.

Als u begrijpt wat ik bedoel ?!!

Veel plezier en op naar een nog leuker jaar !

Björnd Arendsen
Uw Makelaar

Copyright © 2017, Bjornd | Disclaimer