Social Strategie

U heeft een woning gekocht bij ons? ....Ontzettend leuk!

Maar nu komt er heel erg veel op uw af. KijkMijnHuis helpt u bij alle praktische zaken rondom uw verhuizing. U bepaalt zelf welke hulp voor u nuttig is en wanneer u er gebruik van wilt maken.

Inspiratie opdoen

Doe inspiratie op met KijkMijnHuis, vraag brochures aan van diverse topleveranciers en profiteer van specifieke KijkMijnHuis voordelen. U kunt alle brochures gratis aanvragen via KijkMijnHuis.

Planning en to do-lijsten

Een digitale verhuiscoach zet uw verhuisplanning voor u klaar. U kunt de planning zelf eenvoudig aanpassen. U krijgt waar nodig herinneringen en aanvullende informatie over activiteiten die u zou moeten uitvoeren.

Uw woning alvast 3D inrichten

Hoe zou de bank die ik heb gezien in die hoek staan? Is er genoeg ruimte voor de eettafel? Past de stoel die ik op het oog heb wel goed in de kamer? Met de diverse 3D-inrichtingsprogramma's van KijkMijnHuis krijgt u op een eenvoudige manier uw antwoorden. Alle 3D-inrichtingsprogramma's zijn gratis en vrijblijvend te gebruiken, zoals heel KijkMijnHuis.

Vrienden en bekenden uw nieuwe woning tonen

Uw familie, vrienden en bekenden zijn natuurlijk razend benieuwd welke woning u gaat betrekken. Met KijkMijnHuis laat u ze dat eenvoudig zien. Koppel met 2 muisklikken uw KijkMijnHuis aan uw Facebook. Heeft u geen Facebook, geen probleem. Met KijkMijnHuis verstuurt u erg eenvoudig foto's van uw nieuwe woning per email aan uw vrienden en bekenden door.

Vergelijk leveranciers

Verhuizen naar een nieuwe woning kost flink wat geld. U zult in een korte periode veel afwegingen moeten gaan maken. De digitale verhuiscoach helpt u met het slim afwegen van verschillende aanbieders en zal u op speciale KijkMijnHuis aanbiedingen attenderen. Zo helpt ze u met besparen in deze vaak dure periode!

HelpMee: uw koper kan dichtbij zijn

Wij zetten uw woning op Funda en diverse andere portalen. Wij lichten ons eigen netwerk uitgebreid in en plaatsen uw woning op onze website.

Er is één belangrijk netwerk, dat wij niet kunnen bereiken zonder uw hulp. Dat is uw eigen sociale netwerk. Naar de ervaring leert, een interessant netwerk met veel potentie. Met HelpMee licht u dat netwerk eenvoudig in en zorgen wij voor de opvolging en de beste deal.

Uw sociale netwerk

Uw sociale netwerk strekt verder dan u zich wellicht kunt voorstellen. In 4 stappen kunt u in theorie heel Nederland bereiken. Met HelpMee kunt u een grote groep van deze mensen bereiken. De koper, die u zoekt voor uw woning, is vaak dichterbij dan u denkt. Met HelpMee kunt u, of een van uw MeeHelpers, haar gericht informeren.

Eenvoudig en voor iedereen

HelpMee is voor iedereen eenvoudig te gebruiken. Een email adres is voldoende om effectief met HelpMee aan de slag te gaan. Heeft u ook beschikking over een Facebook, LinkedIn en/of Twitter account? Ook die kunt u met HelpMee zeer efficiënt inzetten bij de promotie van uw woning.

Up to date!

Het is belangrijk dat de informatie omtrent de woning die via de verschillende media beschikbaar is, overal hetzelfde is. Niets is vervelender dan verschillende prijzen en foto's in de markt. Daarom synchroniseert HelpMee elke dag met onze website. Zo stuurt u en uw MeeHelpers altijd de juiste informatie het internet op.

VRAGEN?

Vertel het ons, wij helpen u graag verder.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms