Taxatie nodig?

U heeft een woning of bedrijfspand gekocht ?
U gaat verbouwen ?
U bent bezig met een hypotheek ?
U heeft een waardering voor de fiscus nodig ?
U heeft een pand op het oog, maar weet niet wat het waard is ?
U heeft een verschil van mening over de waarde van uw huis tijdens een boedelscheiding ?

Wij waarderen woningen, appartementen, bedrijfspanden, horecaobjecten voor particulieren en bedrijven. Wat is een pand waard? Stel ons die vraag en u krijgt een betrouwbaar antwoord. Als één van de grootste makelaars van de regio Delft zijn we als geen ander op de hoogte van de marktsituatie.

Waarom zou u die door ons laten uitvoeren ?

Uiteraard worden wij door alle banken geaccepteerd door onze ervaring en lidmaatschap van de NVM, daarnaast zijn wij gecertificeerd Register Makelaar Taxateur (RMT), d.w.z. wij zijn gecertificeerd door Vastgoedcert en wij zijn aangesloten bij het NWWI. Wij voeren per jaar enkele honderden taxaties uit voor diverse opdrachtgevers: particulieren, banken, tussenpersonen en taxatiebureaus.

Met een taxateur van Björnd Makelaardij heeft u zekerheid over de waarde van uw pand. Dat kan een goed handvat zijn als u op het punt staat een pand te kopen of te verkopen en twijfelt over een reële vraagprijs. 

Hoe gaat dat, een taxatie?

U neemt contact op met ons voor het maken van een afspraak en het opnemen van de gegevens. Wij vertellen u dan gelijk wat de kosten zijn. U kunt ook gemakkelijk een taxatie aanvraag doen via het online aanvraagformulier. Binnen vier werkdagen heeft u vervolgens het taxatierapport in huis. Duidelijk voor u, compleet voor de geldverstrekkers die u in de arm wilt nemen voor een hypotheek.

Taxatierapport

Uw rapport wordt per email geleverd binnen vier dagen na opname van de woning. Het rapport  voldoet aan alle eisen die de banken en verzekeringsmaatschappijen stellen.

NWWI Taxatie

Indien het NWWI taxatie betreft, wordt het rapport elektronisch klaar gezet in een beveiligde database. U krijgt dan van ons een code toegestuurd waarmee u op www.nwwi.nl uw taxatie kunt inzien. U kunt de code verstrekken aan uw geldverstrekker en/of hypotheek tussenpersoon zodat deze de taxatie ook in kan zien.

Het NWWI is opgezet om taxatiefraude tegen te gaan en het is verplicht voor vrijwel alle woning taxaties. U betaalt een bijdrage aan het NWWI welk apart wordt gespecificeerd en welke door de taxateur aan het NWWI wordt uitbetaald.

Voor meer informatie kijk op www.nwwi.nl

 

Ook taxaties voor andere objecten

Wij zijn uw taxateur voor andere vastgoedobjecten dan alleen maar woningen. Verhuurde panden, Bedrijfspanden, horeca objecten etc. zijn voor ons bekend terrein. O.a. de Delftse binnenstad kennen wij als geen ander. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Waar taxeren wij ?

Delft, Den Haag, Pijnacker-Nootdorp, Zoetermeer, Rijswijk, Den Hoorn, Schipluiden, Berkel en Rodenrijs, Den Hoorn, Voorburg, Wateringen e.o.

Hoeveel kost het ?

Kosten voor een NWWI (NHG goedgekeurde) woning taxatie zijn in principe vast:

Bestaande woning:
de kosten voor de taxatie zijn   € 500,- 
opvragen kadastrale gegevens   € 30,- 
NWWI kosten   € 42,95 
totaal   € 572,95 
Totaal incl. btw   € 693,27   incl. BTW

 

Appartement:

de kosten voor de taxatie zijn   € 545,- 
opvragen kadastrale gegevens   € 30,- 
NWWI kosten   € 42,95 
totaal   € 617,95 
zijnde   € 747,72   incl. BTW

 

Nieuwbouwwoning:

de kosten voor de taxatie zijn   € 565,- 
opvragen kadastrale gegevens   € 30,- 
NWWI kosten   € 42,95 
totaal   € 636,95 
zijnde   € 770,71  incl. BTW

 

Toeslagen: 

Bij waardering voor- en na verbouwing  : € 65,- excl. BTW

Voor taxaties van bedrijfspanden en horeca objecten geven wij u, op aanvraag, een passende offerte per te taxeren object.

U kunt direct een NWWI taxatie opdracht bij ons aanvragen.

VRAGEN?

Vertel het ons, wij helpen u graag verder.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms