Bouw

Onze waardevolle partners

Bouwbedrijf Zeelenberg

Dit bedrijf bestaat reeds meer dan 100 jaar en heeft dus een schat aan ervaring. Met name in de Delftse binnenstad en zijn historisch panden is dit bedrijf goed thuis. Ze zijn zelf aan de gracht gevestigd in het hart van de binnenstad.

Onze ervaringen zijn uitstekend en reeds vele klanten maken gebruik van diensten van Zeelenberg. Tevens voeren zij veel onderhoudswerkzaamheden uit voor panden die wij beheren namens cliënten.

Kenmerken: Strakke aanpak, zeer uitgebreide en accurate offertes, geen verassingen achteraf, vaste contactpersonen, een schat aan ervaring en een woord is een woord.

www.bouwbedrijf-zeelenberg.nl

van Bemmelen, bouw & verbouw

Okke van bemmelen is de motor van dit bedrijf en voert voor ons alle mogelijke klussen en verbouwingen uit. Zijn persoonlijke aanpak en uitgebreide netwerk zorgen ervoor dat onze klanten meer dan tevreden zijn.

www.vanbemmelenbouw.nl

Thomas Kok uw openhaard bouwer & verbouwer

Deze jonge en frisse aannemer voert voor ons alle mogelijke klussen en verbouwingen uit. Zijn persoonlijke aanpak en uitgebreide netwerk zorgen ervoor dat onze klanten meer dan tevreden zijn.

Thomas heeft ook jarenlange ervaringen met de bouw van (open)haarden. Correcte offertes tegen normale prijzen gecombineerd met een praktische instelling maken hem een uitstekende partner

www.thomaskok.nl

Loodgieters- en installatiebedrijf W.A. Kuijpers B.V.

W.A. Kuijpers b.v. is een loodgieters- en installatiebedrijf dat veelzijdig is op het gebied van gas-, water-, riolerings-, en c.v. installaties, lood- en zinkwerken en bitumineuse dakbedekking. Het Delftse bedrijf bestaat sinds 1935 en werkt voornamelijk voor particulieren, bedrijven en instellingen, woningbouw- en energiebedrijven in Delft en omgeving.

www.wakuijpers.nl

Gas Water Loodgieters Bedrijf C.P. van Hattem

De specialist voor al uw zink werk, water- en gasleidingen. De blauwe busjes van Ben kom je in Delft overal tegen. Hij staat vaak in de goot op plekken waar een ander niet durft te komen.

www.vhattem.nl

RENO

Reno verzorgt al meer dan 85 jaar elektrotechnische installaties in Delft en omstreken.Behalve stopcontacten en lichtschakelaars installeren zij ook uw meterkast, telefoon en dergelijke: vanaf een eenvoudige installatie tot en met installaties voor levensloopbestendig wonen. Zo heeft Reno ruime ervaring in het leveren, installeren en onderhouden van hoogwaardige inbraak- en brandmeldsystemen.Reno verleent 24 uur per dag, 7 dagen per week betrouwbare service. U kunt hun storingsdienst bereiken op nummer 06 - 51380273.

www.reno-etib.nl

Meijer & van Eerden Bouwkundig adviesbureau

Bedrijfsgebouwen, woningen, appartementen etc. moeten voldoen aan technische en bouwkundige voorschriften. Omdat die wet- en regelgeving ingewikkeld is en regelmatig wijzigt, is in diverse situaties de deskundigheid en professionaliteit van onze bouwkundige adviseurs dringend gewenst. Zowel zakelijke opdrachtgevers waaronder makelaars, aannemingsbedrijven, woningbouwverenigingen, VVE's en architectenbureaus als particulieren benutten onze expertise.

Bouwtechnische keuringen verrichten wij onder andere volgens de voorwaarden van de NHG. Maar ook maken wij meerjarenonderhoudsplanningen en bouwtechnische rapportages, verrichten wij bouwcontroles en opleveringen bij nieuwbouwprojecten, en doen wij vooropnames en schadegevallen. Afspraken op korte termijn, snelheid van uitwerken, directe en open communicatie zijn argumenten waar onze opdrachtgevers ons in waarderen.

www.meijervaneerden.nl

Bouw Advies Van der Steuijt

De heer Van der Steuijt is een onafhankelijke inspecteur, die de aankoop van de door u gewenste woning op betrouwbare en gedegen wijze checkt op technische mankementen. Niet alleen weet u na die controle precies wat er nog aan het pand moet gebeuren - u kunt daarna ook een betere inschatting maken van de nog te maken kosten. Op deze manier kunt u een solide besluit nemen om wel of niet tot aankoop over te gaan.

Bouw Advies Van der Steuijt inhuurt voor een compleet check-up van een pand, kunt u verwachten dat het huis van de kelder tot de nok bekeken wordt. U kunt hierbij denken aan de controle van de muren en de vloeren. Is de vloer bijvoorbeeld van hout, dan kijken we nauwkeurig naar de ventilatie, de eventuele kruipruimte, de aanwezigheid van zwam en/ of houtrot.

www.bavds.nl

De monumenten specialist : Erfgoedhuis Zuid Holland & de Monumentenwacht

Erfgoedhuis Zuid Holland is de oganisatie die alles rondom monumenten organiseert in de provincie Zuid Holland. U kunt bij hen met alle mogelijke vragen over monumenten terrecht.

De Monumentenwacht van het Erfgoedhuis is een onafhankelijke onderhoudsadviseur, die monumenteneigenaren en -beheerders helpt met de instandhouding van monumenten en historische panden. Op jaarbasis voert de Monumentenwacht in Zuid-Holland zo'n 1200 inspecties uit aan monumentale panden, variërend van woonhuizen tot kerken.

www.erfgoedhuis-zh.nl

Vragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij nemen z.s.m. contact met u op.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms