U wilt uw woning verhuren?

Wij verhuren continue vele honderden woningen in de regio Delft voor vastgoed beleggers. Ook wanneer u voor een korte of langere tijd in het buitenland moet verblijven, bent u bij ons aan het juiste adres om uw huis, villa of appartement te verhuren.

Wij zorgen dat uw te verhuren woningen worden bewoond door nette huurders. Wij nemen voor u alle zorg uit handen en zorgen voor een scherpe selectie en huurprijs.

Wilt u ook door de nummer 1 verhuur makelaar van Delft geholpen worden ?

Hoe gaan wij te werk?

Ons proces stap voor stap

Bekijk hieronder ons proces voor het effectief verhuren van uw woning. Nieuwsgierig geworden? Maak dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak.In verhuur name

Na een vrijblijvend bezoek van onze makelaar ontvangt u van ons inzage in de op de huidige woningmarkt te verwachten huuropbrengst, de te hanteren vraag huurprijs, onze manier van werken en onze dienstverlening.

Er wordt besproken hoe u uw woning het beste kan aanbieden: leeg, gestoffeerd of gemeubileerd. En er wordt samen met u een huurdersprofiel opgesteld, zodat we kunnen zoeken naar de voor u meest geschikte huurder.

Als u besluit tot verhuur via bemiddeling door ons kantoor, dan huurt u ons in voor de volgende dienstverlening.

Publiciteit en marketing

Wij worden dagelijkse door vele huurkandidaten gemaild en gebeld, daar wij de afgelopen jaren een groot netwerk hebben opgebouwd onder expats en (inter)nationale en lokale bedrijven. Wij matchen deze kandidaten dagelijks met ons aanbod.

We melden de woning aan op ca. 15 websites waaronder een aantal expat portals:

 

 

En daarnaast natuurlijk ook op: Funda, pararius, xpatrentals, jaap, huren.nl, bjornd.nl, ihuurwoning.nl, mijnhuren.nl

Een groot potentieel krijgt beschikking over de objectgegevens van uw woning via de meldingen op internet. Hiermee bereikt u in één keer de juiste doelgroep.

Van uw woning hangen we een fotopresentatie in onze 3 etalages. Mede doordat onze etalages op strategische locaties liggen bereikt u een breed publiek.

We maken een uitgebreide verhuurbrochure van uw woning voorzien van foto’s, omschrijving, maatvoering, bijzonderheden, indien aanwezig plattegronden, luchtfoto’s en andere relevante informatie. De brochure gaat naar alle mogelijk geïnteresseerde huurders die bij ons zijn ingeschreven. Een goedwerkende geheugensteun voor kandidaat-huurders.

Ook kunnen we, als u dat wenst, een opvallend Huren?  bord plaatsen.

Hoe gaan wij te werk

We bespreken met u de tijdstippen van de bezichtigingen. We bellen altijd ruim van tevoren de geplande afspraken door. U kunt de afspraak altijd wijzigen als het u niet uitkomt. We leiden de geïnteresseerden rond in het huis en nemen hier ruim de tijd voor. Tijdens bezichtigingen geven wij een duidelijke uiteenzetting. We vinden het onze taak om goed naar de achtergronden en motieven van de potentiële huurder te informeren, zodat u als verhuurder voldoende informatie heeft, hetgeen voor een goede besluitvorming noodzakelijk is.

Indien de woning reeds verhuurd is en deze komt weer leeg kunnen wij de woning weer bezoeken na afspraak met de zittende huurder. Wij spreken namelijk in het huurcontract een kijkrecht af met iedere huurder. Zij verlenen dan bij einde van de huurovereenkomst toestemming weer met kandidaten te komen kijken. Zo voorkomen wij leegstand.

Onderhandeling en procedure

Als iemand te kennen geeft de woning te willen huren dan dient de kandidaat bij ons aan te leveren:

  • kopie paspoort dan wel ander geldig legitimatiebewijs
  • kopie loonstrook dan wel contract
  • volledig ingevulde en ondertekende intentieverklaring (zit in brochure en staat op internet)

Wij nemen contact op met de verhuurder om u het verzoek voor te leggen: wij sturen u per mail aangeleverde kopie identiteit, loonstrook en verdere stukken. Aan de hand van deze gegevens en het gesprek dat wij gevoerd hebben met de kandidaat zullen wij een u een advies geven gebaseerd op de stukken, het gesprek en ons buikgevoel.

Huurovereenkomst

Als er overeenstemming is bereikt over de prijs, de oplevering en de eventuele voorwaarden, dan wordt alles wat mondeling is overeengekomen schriftelijk vastgelegd in het huurcontract. Wij zorgen voor de opstelling van het huurcontract en de ondertekening door de partijen.Wij zullen een huurcontract opstellen conform model Raad van Onroerende Zaken. Wij hebben jarenlange ervaring met huurcontracten en weten exact wat de rechten en plichten zijn van partijen. Het gebruikte ROZ huurcontract wordt dan ook aangevuld met een aantal eigen speciale clausules die de rechten van de verhuurder versterken.

Wij zullen deze per email aan partijen voorleggen ter goedkeuring. Vervolgens zullen wij een afspraak voor ondertekening inplannen. Wij dragen zorg voor de administratieve afwikkeling en zorgen dat de waarborgsom wordt gestort.

Inspectie

Op de dag van de overdracht houden we een aanvangsinspectie en leggen de staat van de woning vast in een inspectierapport. Tijdens deze opleveringsinspectie vindt de sleuteloverdracht plaats, echter niet voordat de eerste huur en waarborgsom binnen zijn.

Wij hebben een eigen inspectie-app laten bouwen, waarmee we alles vastleggen, foto's, aantekeningen, aandachtspunten en staat van onderhoud . U ontvangt gelijk een rapportage in de mail.

 

 

Tijdens de verhuurperiode

Indien wij de woning beheren, zal er op de dag dat de huurovereenkomst eindigt een eindinspectie plaatsvinden en wordt de staat van de woning gecontroleerd en vergeleken met de staat bij aanvang. Eventuele problemen of beschadigingen worden opgelost. Wij kunnen uw appartement of woning ook beheren. Wij zorgen dan voor reparaties en onderhoud en klachtenafhandeling, alsmede aanmaning van huurders bij niet-betaling. Wij vragen hiervoor wel een beheersvergoeding die alle kosten dekt. Voor meer informatie kijk op onze beheerpagina

Kosten

De kosten voor verhuur zijn in overleg te bepalen. Wij stellen voor u een passende offerte op, nadat we u gesproken hebben.

Huis verhuren?

Maak een afspraak met Björnd


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms