Laat uw verhuurde panden beheren

Of u nu van 1 of 100 woningen het beheer wenst uit te besteden aan een professionele vastgoedmanager, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij denken met u mee, helpen jaarlijks honderden huurders en kunnen door analyse en toekomstvisie een wezenlijke bijdrage leveren om uw huurinkomsten zeker te stellen.

Een tevreden huurder is meer waard dan menig vastgoed eigenaar beseft. Een maand leegstand staat gelijk aan al uw huurverhogingen in 8 jaar. Als uw beheerder dus niet optimaal presteert, kost dit handenvol geld. Beheerders hebben over het algemeen vaak problemen met verhuren omdat de organisatie gericht is op de interne processen. Björnd Makelaardij heeft eerst in 8 jaar tijd de verhuuractiviteiten geoptimaliseerd en is later met het beheer begonnen om zo een complete en uitstekende dienstverlening te kunnen waarborgen. De Björnd Makelaardij website behoort tot de drukste in de regio en ons aanbod komt op zoveel mogelijk landelijk werkende internetsites zoals funda.nl, huren.nl, pararius.com, xpatrentals.eu, huislijn.nl, huurwoningen.nl en jaap.nl

Kennis & professionaliteit

Onze organisatie stelt zich op het standpunt dat u volledig moet kunnen profiteren van de aanwezige marktkennis, inzicht in demografische factoren, danwel vastgoedontwikkelingen en dat u kunt vertrouwen op onze analyse. Buiten financieel-administratief beheer begeleiden wij (her) ontwikkelingen, verzorgen inkoop en leveren facilitaire diensten. Bovenal moet vastgoed blijven aansluiten bij de vraag uit de markt. Op dit punt zijn wij ijzersterk en betrokken. Met onze kennis en visie kunt u de huurder van morgen ook naar tevredenheid blijven bedienen en neemt u een voorsprong op uw concurrenten.

Goed contact met huurders

Björnd Makelaardij is een open organisatie met professionele medewerkers die het boven alles gewoon leuk vinden om dit werk te doen. De contacten met huurders zijn het grootste onderdeel van het plezier. Onze huurders zijn veelal buitenlandse expats, dan wel medewerkers van bedrijven die service bijzonder op prijs stellen. Ons doel is om hen daarin van dienst te zijn zoals wij dat zelf graag zouden willen als wij een woning zochten in het buitenland.

Tijdens de gehele huurperiode nemen wij huurders serieus en klachten en opmerkingen worden altijd met huurders en verhuurders doorgenomen. Ons streven is dat huurders zo lang mogelijk naar tevredenheid in de woning blijven.

Beheer voor iedere belegger/eigenaar

Voor de particuliere verhuurder hebben wij een beheerpakket waarbij wij zorgdragen voor het financiële en administratieve beheer, incasso en verwerken van eventuele onderhoudsklachten. De huurincasso verloopt via onze derden gelden rekeningen en u krijgt de huur iedere maand netjes doorgestort. Wij beoordelen een onderhoudsklacht op zijn authenticiteit en vragen bij grotere bedragen eerst uw toestemming voor reparatie. Wij beseffen maar al te goed dat u de kosten zo laag mogelijk wenst te houden.

Als een huurder heeft opgezegd, gaat de woning na overleg met de verhuurder direct in het beschikbare aanbod. Bij de selectie van een nieuwe huurder maken wij een zorgvuldige selectie en worden de antecedenten nagelopen. U maakt altijd zelf de keuze of u een kandidaat huurder accepteert. Wij adviseren u volledig en verstrekken u alle benodigde gegevens die wij bij de huurder opvragen: o.a. loonstrook, idendificatie, werksituatie etc..

Fiscale aspecten voor particuliere beleggers

Indien u de woning zelf gaat beheren kan de fiscus u gaan zien als zijnde een ondernemer. De consequentie is dat de verhuur dan niet meer in Box 3 valt maar in Box 1. De huur wordt dan belast conform inkomstenbelasting is niet meer vrij van belasting zoals in Box 3.

Wees dus verstandig en laat uw pand(en) beheren!

Onderhoud

Voor het onderhoud is het belangrijk een overzicht te krijgen van de benodigde kosten op de korte en (middel) lange termijn. Het niet op tijd ingrijpen bij onderhoud kan leiden tot onnodig hoge kosten. Als beheerder zorgen wij dat uw onderhoud in kaart wordt gebracht en wordt geregeld.

 

Registratie en afhandeling klachten/reparaties

Een goede klachten/reparatie registratie is van essentieel belang voor een correct georganiseerde klachtenafhandeling. Het aantal klachten en de afhandeling hiervan toont immers de tevredenheid van de huurders. Wij hebben een huurdersdesk op onze site en nemen alle meldingen van huurders gelijk in behandeling. Acute zaken zoals lekkages, brand, geen warm water etc. worden gelijk verholpen. U wordt altijd op de hoogte gesteld van de gebeurtenissen en wij geven u passend advies. 

Alleen makelaars die zijn aangesloten bij een brancheorganisaties kunnen zich verzekeren tegen aansprakelijkheid en zijn aangesloten bij de geschillencommissie. Björnd Makelaardij is aangesloten bij de NVM en is dus uitstekend verzekerd en er is een geschillencommissie.

Wij staan klaar voor de huurders en verhuurders en zijn overal op voorbereid.

 

Kosten & werkzaamheden

Wij bieden 2 verschillende mogelijkheden: Financieel Beheer en Totaal beheer.

 

Financieel beheer : Wij zorgen voor het geld en u voor het pand

€ 40,- per maand excl. btw

 • Incasseren en controleren huurbetaling
 • Beheer waarborgsom
 • Opstellen maandelijkse huurafrekening
 • Communicatie aangaande huur via Björnd Makelaardij
 • Communicatie aangaande pand via u


Totaal beheer: Wij zorgen voor het geld en het pand

€ 95,- per maand excl. btw

 • Incasseren en controleren huurbetaling
 • Beheer waarborgsom
 • Opstellen maandelijkse huurafrekening
 • Klachten afhandeling
 • Onderhoud via ons netwerk met o.a. aannemers, loodgieters, stoffeerders, hoveniers etc.
 • Betaling uitgevoerde werkzaamheden/onderhoud/reparaties
 • Inspecties: tussentijds indien noodzakelijk
 • Incasso begeleiding bij wanbetaling i.s.m. deurwaarder
 • Alle communicatie met huurders via Björnd Makelaardij

Indien u meerdere panden via ons wilt laten beheren dan kunnen wij voor u een passende offerte opstellen.

VRAGEN?

Vertel het ons, wij helpen u graag verder.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms