En dan moet u verhuizen

Wij werken samen met de verhuisspecialist van Delft. Joh. van Buuren is een verhuisbedrijf met karakter, gevestigd in Delft, dat zich gespecialiseerd heeft in het uitvoeren van verhuizingen in alle vormen.

U kunt uw inboedel/bedrijfsinventaris vakkundig laten overbrengen naar uw nieuwe locatie, binnen Nederland of naar ieder ander land, waar ook ter wereld. Alles volgens een strak geleide tijdsplanning, zodat u vooraf weet hoelang het oponthoud van de verhuizing duurt.

Als u nog niet in staat bent uw nieuwe locatie direct te betrekken kan Joh. van Buuren zorgen voor opslagruimte.Zo heeft elke verhuizing zijn eigen specifieke wensen en zijn geen twee verhuizingen hetzelfde. Een verhuizing begint daarom al bij het taxatiebezoek door een medewerker van het verhuisbedrijf, bij u thuis of op het werk.

Het verhuisbedrijf Joh. van Buuren & Zn. bv bestaat sinds 1905. Reeds 95 jaar serviceverlenend in verhuizingen. Altijd met het modernste materiaal, al bestond dat vroeger uit paard en wagen en vrachtwagens met houten wielen.Kortom Van Buuren is trots op z'n verleden, maar ook op het heden en de toekomst.

Opslag van inboedels

Een periode behoefte aan een opslagplaats voor uw spullen is, hoezeer het u mogelijk verbaast, absoluut geen uitzondering. Onze werkzaamheden met betrekking tot deze dienst zijn enorm gestegen.

Opslag van uw meubilair/inventaris kunnen wij uitvoeren in persoonlijk voor u gereserveerde opslagcontainers. Ze hebben een volume van bijna 9 kubieke meter. Dat betekent dat vrijwel al uw meubelen/inventaris erin passen en de volle container nog steeds vervoerbaar is. Indien nodig gebruiken we meer containers.

Alle containers zijn genummerd. Op ons kantoor worden de namen bij de nummers geplaatst, zodat aan de buitenkant van de container nooit uw (bedrijfs)naam zal worden vermeld. Want privacy staat bij ons in een hoog vaandel.

Als u de inboedel zelf wilt aanleveren kan dat ook. Eén van onze medewerkers helpt bij het plaatsen van de spullen in de containers. Zo hebben we controle en gebeurt het laden van de opslagcontainers ook weer volgens onze kwaliteitseisen. De opslagruimte wordt stelselmatig schoon en stofvrij gehouden. Bovendien wordt de temperatuur automatisch geregeld en is de opslag volledig beveiligd. Kortom kwaliteit in optima forma.

Voor meer informatie www.vanbuurenbv.nl

 

 

Umecon - verkoopt uw overbodige spullen

Wellicht heeft u spullen over die nog bruikbaar zijn voor een ander maar u wilt niet zelf alles verkopen ?

Umecom.nl, hét adres als u spulletjes heeft op zolder of in de garage, die daar al een tijdje liggen vanuit de gedachte 'zonde weg te gooien' of 'die zijn nog wat waard', maar daar nu (toch) vanaf wil.

Voor meer informatie www.umecon.nl

VRAGEN?

Vertel het ons, wij helpen u graag verder.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms