expat-Relocation-services

Wij zijn als verhuurmakelaar elke dag in contact met buitenlandse bezoekers en bewoners van Delft. Er zijn vele organisaties betrokken bij het welzijn van deze groep. Hieronder een aantal diensten en organisaties.

 

Renations

Dit is onze relocation partner welke wordt gerund door Renate Hendriks. Zij kan u en/of uw werknemers helpen met de gehele verhuizing naar en binnen Nederland. Ze vindt woningen, regelt een BSN nummer, zorgt voor inschrijving bij de gemeente, regelt de verhuizing etc...

www.renations.nl

 

De International School Delft (ISD)

De International School Delft (ISD) is een unieke, internationale leeromgeving voor kinderen van diverse nationaliteiten, culturen en achtergronden. De school is een plek waar leerlingen elkaar ontmoeten en zich verbonden voelen tijdens ‘inspiring learning for bright futures’.

Kinderen van alle nationaliteiten, religies, culturen en achtergronden zijn van harte welkom op deze school:

Kinderen van buitenlandse ouders die in Nederland wonen of werken; kinderen van Nederlandse ouders die in het buitenland hebben gewoond en daar onderwijs hebben gevolgd; kinderen van Nederlandse ouders die uitzicht hebben op een langdurig verblijf in het buitenland.

www.internationalschooldelft.com

Delft onze mooie stad, bekijk hier een aantal filmpjes:

VRAGEN?

Vertel het ons, wij helpen u graag verder.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms