architectuur

Onze waardevolle architectuur partners

 

CEPEZED

Dit ongekend strakke architecten bureau heeft reeds vele (inter)nationale prijzen gewonnen en heeft reeds verbouwingen begeleid van enkele Nederlandse ambassades, alle Porsche vestigingen, TPG post sorteercentra en recent het markante Westraven Kantoor gebouw in Utrecht.

Wij werken samen met dit bureau o.a. als verkopend makelaar van door hen geïnitieerde projecten en als sparringpartner en initiator bij gebieds- en lokatieontwikkeling.

De doelmatige aanpak en recht voor zijn raap benadering zonder opsmuk is een verademing en levert telkens weer fraaie ontwerpen en oplossingen op.

www.cepezed.nl

Studio D11

Dit jonge en frisse architectenbureau, dat wordt geleid door Reinder Douwes, is gevestigd in Delft.Onze samenwerking behelst het uitwerken van herindelingen en bouwkundige wensen van onze klanten. Wij begeleiden bijvoorbeeld de aankoop van een pand en om tot een juiste keuze en prijsstelling te komen vragen wij Studio D11 een ontwerp te maken. Onze klant krijgt dan een goed inzicht in de uiteindelijke mogelijkheden.

Studio D11 luistert naar onze klanten en gaat gelijk aan de slag. Er wordt geen tijd verspild aan theoretische mogelijkheden, maar er worden gelijk schetsen gemaakt waar onze klanten op kunnen reageren.

Tevens werken wij samen binnenstedelijke gebiedsontwikkelingstudies uit. Er wordt dan gekeken naar de mogelijkheden voor straten en blokken. De studies worden besproken met de gemeente en pand eigenaren alsmede de gebruikers. De toekomstige mogelijkheden van een gebied worden zo in kaart gebracht en zo staan alle neuzen in de juiste richting.

Diverse mogelijkheden:

  • Het uitwerken van een verbouwingsplan
  • Het begeleiden en toetsen van een bouwaanvraag
  • Uitwerken 3 D model
  • Herindeling studies
  • Gratis 1 uur consult voor al onze klanten

www.d11.nl

 

 

Vragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij nemen z.s.m. contact met u op.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms