Interieurstyling

Onze waardevolle partners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plants and florals

Groen, planten, bloemen zijn tegenwoordig weer helemaal terug in huis en op kantoor. Bij plants and florals weten ze daar alles van en zorgen ze met veel liefde voor de perfecte groene aankleding.

Bij ons op kantoor hebben ze een groene wand geplaatst, planten overal opgehangen en ze verzorgen ook de kerstboom en de bloemen. Pauline Bakker is de vrouw met de groene visie achter dit bedrijf. Professioneel, duidelijk en met de juiste kennis van zaken zorgt zij voor een beetje moeder natuur bij uw bedrijf of bij u thuis !

www.plantsandflorals.nl

 

 De woonwinkel met meer sfeer, meer karakter, meer stijl.

Seven Days art of living, gevestigd aan de Oude Langendijk in Delft, geeft het begrip woonbeleving een nieuwe dimensie. Met meer eigentijds interieur & sfeer. Ervaar de veelzijdigheid van de gepresenteerde design meubels, houten tafels en kasten, verlichting en moderne woonaccessoires. Laat je inspireren en geef meer kleur aan je leven, beleef het zelf. Ze hebben ook een unieke planten collectie van plants and florals welke ook groenadvies uitbrengst voor uw huis, tuin en/of dakterras.

www.sevendaysstore.nl

 

Harnasch Houtmeesters

Is sinds 2010 gevestigd in de Harnaschpolder tussen Delft en Den Hoorn. Wij leveren maatwerk in hout waarbij de nadruk ligt op meubels en interieurbouw, maar ook andere wensen of problemen zijn voor ons een uitdaging.

In een persoonlijk gesprek zoeken wij samen met u naar een ontwerp dat aansluit bij uw wensen. Er zijn daarbij eindeloos veel mogelijkheden wat betreft vorm, stijl, houtsoort en afwerking. Heeft u een specifieke vraag, wens of probleem? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte! U kunt ons bereiken per telefoon of e-mail, of kom een keer langs bij onze werkplaats.

Vrij-Harnasch 60, 2635 BZ Den Hoorn,0152135095

www.harnaschhoutmeesters.nl

 

 

Parkethuys Delft

Een traditioneel vloeren bedrijf met een enorm assortiment en de kennis alle houten vloeren te leggen, afwerken en onderhouden. Voor opschuren en lakken het adres bij uitstek. Alex senior en junior en hun collegas zullen u altijd correct en vakkundig helpen. De showroom is ook een verborgen pareltje op loopafstand van ons kantoor aan de fraaie Buitenwatersloot.

Buitenwatersloot 28, 2613 SR DELFT, Tel: 015 - 214 30 67

www.parkethuysdelft.nl

Vragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij nemen z.s.m. contact met u op.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms