Wij helpen u bij het zoeken & kopen

Een makelaar is van oudsher iemand die adviseert over elk aspect van woningen en ander onroerend goed. Een makelaar is een vertrouwenspersoon !

Gedurende de jaren is er verandering opgetreden: makelaars worden steeds vaker gezien als mensen die veel verdienen en er weinig voor doen. Echter onze ervaring is dat de klanten die wij geholpen hebben juist zeer tevreden zijn met de geleverde prestatie. 

Wij zorgen voor rust zodat u de juiste beslissingen kunt maken, door goed overleg, kennis van zaken en goede contacten met alle partijen. 

Wat is de woning waard, wat moet ik bieden, zie ik niets over het hoofd, hoe snel moet ik handelen... Allemaal vragen waar  wij u antwoord op kunnen geven. Samen met uw persoonlijke makelaar gaat u aan de slag en woont u snel in uw droomhuis tegen de juiste voorwaarden en prijs.

Wat doet uw persoonlijke makelaar voor u:

 • uw makelaar en ons hele team staan voor u klaar
 • toegang tot het gehele woningaanbod van alle makelaars & particulieren
 • professionele onderhandelaars die dagelijks de beste afspraken maken
 • kopen tegen de laagste prijs
 • inzicht in de gehele woningmarkt en alle informatie
 • wij leggen u alles uit en u kunt zodoende rustig de beslissingen maken
 • wij onderzoeken het bestemmingsplan, kadaster, milieu situatie en bouwkundige staat
 • korting bij bouwkundige keuring en notaris
 • NVM juridische dienst ter ondersteuning
 • nazorg mochten er nog problemen zijn na de koop
 • en dit alles tegen een scherp tarief

Wij scoren gemiddeld een:

9,0

Laatste beoordeling:

Duidelijk welke stappen er werden ondernomen. Prima contact, goed geholpen bij het kopen van onze eerste woning!

Een funda gebruiker (gerichte aankoop)


› Lees 48 meer aankoopbeoordelingen

Hoe gaan wij te werk?

Bij het aankopen van uw nieuwe woning

Een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met ons kan op kantoor, bij u thuis of op een plek die u schikt en natuurlijk op een tijdstip dat u uitkomt: dus 's avonds is mogelijk. In het gesprek zullen wij een hoop vragen stellen om er achter te komen wat voor soort huis u zoekt, waarom u het zoekt en waar u het zoekt. Zodoende kan de makelaar een advies geven wat te doen. Dit kost u niets !!! Indien u een eigen huis hebt kan de makelaar gelijk de waarde van uw woning schatten, zodoende kunt u bepalen wat uw financiële ruimte is.Het zoeken van een woning

Wij zijn als NVM makelaar aangesloten op het grootste datanetwerk van Nederland en hebben toegang tot gegevens van makelaars aangesloten bij NVM, Vastgoedpro, LMV en VBO. Wij kunnen daarin van de afgelopen 25 jaar terugvinden wat de verkoopprijzen, verkooptijden waren, maar ook alle foto’s, teksten en bijzonderheden zijn voor ons toegankelijk. Waar zoeken wij nog meer: in kranten, op internet, in onze eigen nog te verkopen woning bestanden, polsen bij andere makelaars etc.. Wij vertrouwen niet alleen op een computersysteem, zoals veel collega's wel doen, aangezien dit niet het hele woningaanbod bestrijkt.

Wij regelen de afspraken

De bezichtigingen worden door ons geregeld met de verkopende partijen, op tijden die u uitkomen.

De bezichtigingen

Wij begeleiden u bij de bezichtigingen, zodat de juiste vragen gesteld worden en u dus weet wat u ziet en eventueel koopt. Elk pand wordt besproken na afloop en wij geven onze mening over alle aspecten en vergelijken dit met andere panden en uw criteria. Het buikgevoel is daarin vaak zeer belangrijk, maar de prijs/kwaliteit verhouding ook!

Onderzoek

Voorkomen is beter dan genezen en dus is het onderzoeken van het te koop pand bijzonder belangrijk. Wij onderzoeken het bestemmingsplan, bewijs van eigendom, splitsingsakte, vereniging van eigenaren, hypotheek register, milieutoestand van de bodem, bouwplannen in de omgeving en de globale bouwkundige staat.

De onderhandeling

Die voeren wij samen met u. We bepalen samen de strategie waarbij wij met onze ervaring voorstellen doen en u aangeeft wat u wilt dat er gebeurt. De kennis over de tegenpartij is daarbij van groot belang. Wij onderhandelen bijna dagelijks en onderhandelen veel afstandelijker dan u dat waarschijnlijk kunt. Vrij vertaald: Door kennis van de markt kunnen de juiste argumenten worden ingebracht!

Het papierwerk

Komt de koop rond, dan controleren wij de koopakte en de bijbehorende stukken. Deze worden vervolgens met u doorgenomen, waarbij uitleg gegeven wordt over alle stukken in 'normaal' Nederlands. De getekende koopakte wordt vervolgens ingediend bij de notaris, welke een leveringsakte met een afrekenstaat opstelt. Deze wordt door ons gecontroleerd en uitgelegd.

Naar de notaris

Het is dan wachten op de dag van oplevering. We gaan dan samen nog een keer naar het huis kijken of alles in orde is. Tijdens deze inspectie wordt het huis goed bekeken en gecontroleerd of alles is zo als afgesproken. Alle roerend zaken die mee gekocht zijn moeten aanwezig zijn en verder moet het huis leeg en ontruimd zijn.

Wij gaan vervolgens met u mee naar de notaris waar de leveringsakte, afrekenstaat en hypotheekakte met u doorgenomen worden.

Zodra deze zijn doorgenomen krijgt u de sleutel van uw nieuwe huis ! In het kort is dit het koopproces, mocht u meer willen weten dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Referenties

Dat zijn onze honderden kopers die wij reeds begeleiden bij de koop van hun huis. Weten wat je koopt, wat de waarde is, tegen de juiste voorwaarden, bouwkundige keuringen, bestemmings- en mogelijkheden onderzoek, architect en aannemer service en tot aan de sleutel weten waar je aan toe bent.

Wij helpen u graag aan het juiste huis voor de laagste prijs op de beste manier.

REFERENTIES

Een selectie recent aangekochte woningen

Huis KOPEN?

Maak een afspraak met Björnd


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms