Kruisstraat - winkel/horeca unit(s), Delft

2611ML, Delft (gelegen in de wijk Binnenstad)


Omschrijving

Nu te huur nieuwbouw winkel/horeca/sportschool/kantoorruimte van 973m2 BVO met een hoogte van bijna 4.20m ! Gelegen aan de Kruisstraat 71 te Delft in hart van de stad op de plek waar voorheen de bibliotheek stond. Een hele ruime unit welke eventueel in 2 delen kan worden gehuurd.

De ruimte wordt casco opgeleverd met een pui breedte van meer dan 37 meter  met een vrije plafond hoogte van bijna 4.20m en de voorgevel ligt op het zuidoosten, een heerlijke ruimte met veel daglicht en zichtbaarheid dus!

In de direct omgeving zijn gevestigd, ABNAMRO, blokker, Nelson, Puur voetbal, Hema en vele ketenbedrijven.
Gelegen op ca. 125 meter van de Beestenmarkt.

Op korte afstand liggen 2 parkeergarages: De nabijgelegen Zuidpoortgarage en het naastgelegen Yper parkeerdek!

HUURTERMIJN Minimaal 5 jaar + 5 optie jaren andere termijnen in overleg maar mogelijk !

OPLEVERINGSNIVEAU CASCO

OPLEVERING IN OVERLEG

HUURBETALINGSPERIODE Per maand

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE 
Een bedrag te berekenen als 3 maanden bruto huurverplichting

HUURPRIJSAANPASSING 
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex, gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST 
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

SERVICEKOSTEN 
Huurder dient zelf de aanvraag en betaling voor de benodigde nutsvoorzieningen te verzorgen. Er is een eigen elektra en water aansluiting aanwezig. Er wordt duurzaam en gasloos gebouwd.

BELASTE VERHUUR 
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur. Indien de beschikking, op grond waarvan ontheffing is verleend van de vrijstelling tot het verschuldigd zijn van omzetbelasting over de huurprijs mocht komen te vervallen, omdat huurder het gehuurde niet (meer) gebruikt voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan aftrekgerechtigde prestaties, dan wordt de kale huurprijs met ingang van de datum waarop de optiebeschikking is vervallen, verhoogd met een nader door de eigenaar te bepalen percentage.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 200 p.m2.p.j
Status
Beschikbaar

Bouw

Start bouw
01-12-2019
Start oplevering
07-01-2020
Aantal woningen
1
Vrije woningen
1

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
906m² tot 906m²

Woningtypen

Plattegronden

Kruisstraat, Delft plattegrond-0
Kruisstraat, Delft plattegrond-1
Kruisstraat, Delft plattegrond-2
Kruisstraat, Delft plattegrond-3
Kruisstraat, Delft plattegrond-4
Kruisstraat, Delft plattegrond-5
  

Locatie

[ { "address": "Kruisstraat 71", "zipCode": "2611ML", "city": "Delft", "lat": 52.0106382, "lng": 4.3639725, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Interesse? Mail of bel ons voor meer info

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms