Verkocht Oliemolen 7 & aangekocht Sionsweg 14 !

Deze fantastische klanten hebben wij begeleid bij de koop van een bijzonder karakteristiek pand met veel grond en grote schuur aan vaarwater. De aankoop was is erg bijzonder verlopen. Op een zaterdag gingen zij zelf kijken en ik als makelaar (Björnd Arendsen) ging een uur later kijken, daar we niet tegelijk konden. In de middag hadden we op ons kantoor afgesproken met elkaar om e.e.a. te bespreken.

Gerben & Daphne waren er uit dat het pand toch niet helemaal voldeed aan wat zij zochten en vroegen mij wat ik ervan vond. Ik gaf aan dat ik het een geweldig huis vond, mits ze de schuur zouden vervangen door een strakke moderne aanbouw en zo een unieke woning zouden kunnen bewonen. Ze keken elkaar aan vol verbazing, daar hadden ze nog niet aan gedacht. In het weekeinde hebben zij de plannen met een bevriende architect onderzocht en op maandag regelden wij voor hen de woning. Er was een pittige biedingsstrijd maar dat maken wij wel vaker mee en met het plan in het achterhoofd waren we er al snel uit.

Ondertussen hebben wij de huidige woning aan de Oliemolen in de verkoop gezet en korte tijd later hebben wij dit huis verkocht opzelfde dag als ze de sleutel kregen van de nieuwe woning.

Wij zijn heel blij dat we op deze manier een steentje hebben kunnen bijdragen aan dit bijzondere verhaal en wensen de hele familie heel veel woon plezier !!!

Graag gedaan.... Björnd Arendsen...Uw bijzonder gewone NVM Makelaar