Minervaweg 10 A

2624 BZ, Delft ( gelegen in de wijk Voorhof )

Omschrijving

TE HUUR ruime winkelruimte van ca. 82m2 in de wijk Voorhof in Delft met een brede pui met parkeren aan de voorkant en laden en lossen via de achterkant.

De Voorhof is de dichtstbevolkte wijk van Delft en behoort ook tot de wijken van Nederland met de meeste woningen per hectare en perfecte plek om je onderneming te vestigen. Naast, DSW zorgverzekeraar, buurtsupermarkt, fysiotherapeut, stomerij en (recent) sushizaak zijn we opzoek naar een leuke toevoeging.

De ruimte leent zich veelal voor een uiteenlopende bereik, detailhandel of dienstverlening, maar ook een perfecte locatie voor activiteiten in de gezondheidzorg. Een winkel met (betaald) parkeren recht voor de deur en gratis parkeren op 75m afstand!!

De winkel is gelegen op een uitstekend bereikbare locatie in de wijk Voorhof, vlakbij de TU-wijk en tegenover het winkelcentrum De Hovenpassage waar je gratis kan parkeren in parkeergarage met ruim 400 parkeerplaatsen. De tram- en bushalte bevinden zich op slechts 75 meter van de winkel en binnen 5 minuten zit je op de verschillende snelwegen.

Indeling: Momenteel ingedeeld als praktijkruimte met 3 behandelkamers, keuken en 2 toiletten. De ruimte kan ook casco worden opgeleverd als 1 grote winkeltruimte.

HUURPRIJS:
Huurprijs van: € 1.500,= per maand excl. BTW.

HUURTERMIJN: 5 jaar + 5 optie jaren andere termijnen in overleg

OPLEVERINGSNIVEAU:
In huidige goede staat (casco) Een verbouwingsbijdrage is bespreekbaar.

OPLEVERING:
In overleg

HUURBETALINGSPERIODE:
Per maand

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE:
3 maanden +eventuele btw

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex, gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST:
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

SERVICEKOSTEN:
Er is een eigen energie aansluiting aanwezig. Gas verbruik gaat via VvE middels servicekosten, de servicekosten zijn € 200,-- per maand voor o.a. het gasverbruik. Het verbruik van energie wordt gemeten en afgerekend op basis van meters op de radiatoren.

BELASTE VERHUUR:
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW-aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur. Indien de beschikking, op grond waarvan ontheffing is verleend van de vrijstelling tot het verschuldigd zijn van omzetbelasting over de huurprijs mocht komen te vervallen, omdat huurder het gehuurde niet (meer) gebruikt voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan aftrekgerechtigde prestaties, dan wordt de kale huurprijs met ingang van de datum waarop de optiebeschikking is vervallen, verhoogd met een nader door de eigenaar te bepalen percentage.

DISCLAIMER:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.500 p.m.
Servicekosten
€ 200
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
82m²
Units vanaf
82m²
Verkoopoppervlakte
80m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Welstandklasse
B2

Informatieve kaart

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Plattegronden

Minervaweg 10 A, Delft plattegrond-0
  

Maak een afspraak voor een bezichtiging

vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever telefonisch contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op
015 - 213 51 39.