Verkoop en advies bij
bij nieuwbouwprojecten

Jarenlange expertise en brede marktkennis

Nieuwbouw is aparte tak van sport en wij combineren daarom onze lokale kennis met de expertise van een nieuwbouwspecialist.

Olsthoorn Makelaars is dan ook onze partner op dit gebied. Met onze 4 kantoren in de regio kunnen wij u dan ook gezamenlijk dienst zijn op het gebied van nieuwbouw.

Met onze jarenlange expertise en brede marktkennis als nieuwbouwmakelaar, voorzien wij ontwikkelaars van eerlijk en duidelijk advies en participeren in het denkproces rondom de ontwikkelingen voor de woonomgeving. We denken vroeg in het proces mee en dragen bij aan een passend bouwplan met een reëel prijsadvies.

Ons dedicated team bestaande uit vijf nieuwbouwspecialisten en twee commercieel medewerkers binnendienst nieuwbouw zijn juridisch en bouwkundig geschoold. We weten wat er speelt in de regio Den Haag, Westland, Rijswijk en Delft en we weten waar de vraag ligt en welke kansen er zijn. Tevens hebben wij veel inzicht over de feiten en cijfers op wijkniveau. Björnd Makelaardij beschikt als NVM Nieuwbouwspecialist over relevante en actuele kennis en kunde op gebied van vastgoedontwikkeling, publiek- en privaatrecht, bouwkunde, marktanalyse en marketing. Om als NVM Nieuwbouwspecialist door de NVM geselecteerd te worden moet een NVM-makelaar aan een aantal specifieke eisen voldoen. Zo beschikt een NVM Nieuwbouwspecialist over aantoonbare praktijkervaring, heeft hij een kennistest afgelegd en werkt hij met een Service Level Agreement (SLA) en de NVM Kwaliteitsnorm Nieuwbouw. Opdrachtgevers weten hiermee zeker dat hun project in goede handen is. Daarnaast investeren wij doorlopend in cursussen en bijscholing om onze vakkennis up-to-date te houden en om ons professioneel te blijven ontplooien voor vraagstukken in de vastgoedmarkt.

Als projectadviseur beoordelen en adviseren wij projecten en woningen op basis van locatie, architectuur, indeling, oppervlakten en de marktontwikkeling. Wij geven een realistisch beeld van alle sterke en minder sterke kanten van een project.
Aangezien de digitalisering ook bij nieuwbouw steeds groter wordt kunnen aspirant kopers tegenwoordig bijna alles digitaal kunnen inzien en vinden. Dan is het van groot belang dat het persoonlijk contact met de klant ook zeker niet verloren gaat en wij als makelaar het verschil kunnen maken om de klant wegwijs te maken in het “nieuwbouw” proces en onze opdrachtgever te ontzorgen.

Nieuwbouw Projectadviseur Delft

Wij adviseren onze opdrachtgevers ook graag welke strategie we voor welke doelgroep het best kunnen inzetten om het project tot een succes te maken. We werken graag innovatief en hebben een brede interesse in toepassing van social media.

Tijdens het ontwikkel-en-verkoopproces voorzien wij onze opdrachtgevers van marktconform en up-to-date advies. Wij staan bekend als zeer betrokken partij bij zowel onze opdrachtgever als de koper van een nieuwbouwwoning. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt immers veel kijken. Het proces van de betaling tijdens de bouw, de juridische en bouwkundige aspecten, bespreken wij allemaal uitgebreid met de aspirant koper.

Ook zijn wij na de aankoop van de nieuwbouwwoning een aanspreekpunt voor de kopers. De nieuwbouwspecialisten van Björnd Makelaardij bij de verkoop van woningen betrekken, zorgt voor tevreden kopers!

VRAGEN?

Vertel het ons, wij helpen u graag verder.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms