Bethelpark - 1223m2 commerciële ruimtes, Delft

2625AD, Delft (gelegen in de wijk Buitenhof)


Omschrijving

 

Nu te koop of te huur 1223m2 nieuwbouw kantoor- maatschappelijk - showroomruimte ook in kleinere delen vanaf 144m2.

Op deze prachtige locatie is het nu mogelijk om uw eigen ruimte te kopen ipv huren ! Gezien de lage rentestand en de verwachte stijging van de waardes van vastgoed, is dit voor uw onderneming een goede investering.

Gelegen in het project Bethelpark naast het Reiner de Graaf Ziekenhuis op korte afstand van de binnenstad alsmede uitvalswegen naar Rotterdam en Den Haag.

De lokatie naast het ziekenhuis en de Rabobank wordt geheel ontwikkeld tot een moderne groen wijk welke erg goed te bereiken is. Totaal 16 eigen parkeerplaatsen en de parkeerplaats van het ziekenhuis nabij.

Werken en wonen in het groen met alle voorzieningen binnen handbereik. Dat is Bethelpark. Je fietst moeiteloos naar het fraaie, historische stadshart van Delft, maar ook kun je genieten van een overdaad aan rust en ruimte in een groene omgeving. Want Bethelpark is gebouwd rond een schitterende binnentuin.

Bethelpark is gebouwd op een unieke locatie. Een plek die wordt gezien als de toekomstige entree van de eeuwenoude stad Delft. Bijzonder aan deze locatie is dat het aan één kant grenst aan een stedelijke omgeving met het royale plein en het Reinier de Graaf Gasthuis én aan een schitterend ecologisch groengebied. Deze bijzondere diversiteit maakt dan ook dat Bethelpark zo aantrekkelijk is voor verschillende doelgroepen.

Bethelpark is gunstig gelegen vlakbij de Reinier de Graafweg met een snelle ontsluiting naar de A4 voor auto’s. De bushalte vind je direct op 50 meter loopafstand van de woningen. Aan de zuidzijde (zie impressie) bevindt zich de ecologische zone die het gebied een parkachtige setting geeft. 

PARKEERPLAATSEN 
16 plaatsen welke in de avonduren gebruikt kunnen worden voor bezoek van de woningen. 
De parkeerplaatsen zijn inbegrepen bij de koopsom

BESTEMMING 
Commerciële en maatschappelijke functies 

Extra mogelijkheden:
Voor horeca 1a en 1b met een maximum van 360 m² BVO 
Voor een gemakswinkel een maximum van 200 m² BVO 

Vooralsnog zijn horeca 1b en de gemakswinkel  niet passend binnen de huidige gemeentelijke parkeernormen. 

VERWARMING 
Via een warmtenet wat de restwarmte van het naast gelegen ziekenhuis hergebruikt. U krijgt een eigen aansluiting en meters.

OPLEVERINGSNIVEAU 
Casco, voorzien van aluminium kozijnen en isolerende beglazing.

OPLEVERING IN 2021/2022

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status
Beschikbaar

Bouw

Start bouw
01-01-1970

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
108m² tot 1.223m²

Meer informatie

Website
http://www.bethelpark.nl

Woningtypen

Plattegronden

Reiner de Graafweg, Delft plattegrond-0
Reiner de Graafweg, Delft plattegrond-1
Reiner de Graafweg, Delft plattegrond-2
Reiner de Graafweg, Delft plattegrond-3
Reiner de Graafweg, Delft plattegrond-4
Reiner de Graafweg, Delft plattegrond-5
Reiner de Graafweg, Delft plattegrond-6
Reiner de Graafweg, Delft plattegrond-7
Reiner de Graafweg, Delft plattegrond-8
Reiner de Graafweg, Delft plattegrond-9
Reiner de Graafweg, Delft plattegrond-10
Reiner de Graafweg, Delft plattegrond-11
Reiner de Graafweg, Delft plattegrond-12
Reiner de Graafweg, Delft plattegrond-13
Reiner de Graafweg, Delft plattegrond-14
Reiner de Graafweg, Delft plattegrond-15
Reiner de Graafweg, Delft plattegrond-16
Reiner de Graafweg, Delft plattegrond-17
  

Locatie

[ { "address": "Reiner de Graafweg 3", "zipCode": "2625AD", "city": "Delft", "lat": 51.9984526, "lng": 4.3403455, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Interesse? Mail of bel ons voor meer info

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms