Technopolis

Technopolis wordt momenteel gerealiseerd, er staan reeds een hoofdkantoor van 3M en exact alsmede een complex van Deltares, NMI en de TU Delft.

De totale oppervlakte van Technopolis is 240.000 m2. Een sciencepark gericht op hightechbedrijven, R&D-afdelingen en startup’s. Geen industrieterrein, maar een locatie met een hoogwaardige uitstraling in een kennisintensieve omgeving. Veel groen en duurzaamheid hoog in het vaandel, bijvoorbeeld energieopwekking uit koude-warmteopslag (WKO).

Science Port Holland - Technopolis: nieuwe high-end science park dat het huis aan kennisinstellingen, start-up bedrijven en internationale bedrijven zal worden.

Technopolis

Het zal op deze parkachtige campus dat onderzoekers en ondernemers zal ontmoeten, het delen van hun kennis en het ontwikkelen van innovaties. Science Port Holland - Technopolis zal betrekking hebben 63 hectare en grenzen aan de campus van de Technische Universiteit Delft. Gedurende de komende 25 jaar zal ongeveer 235.000 m² bruto vloeroppervlak worden ontwikkeld op Science Port Holland - Technopolis voor de high-tech sector en als kantoren.Aantrekkelijk

Science Port Holland - Technopolis wordt ontwikkeld door Science Port Holland NV, een regionaal samenwerkingsverband tussen de steden Rotterdam en Delft en de Technische Universiteit Delft. Samen zijn ze bezig om de regio te bevorderen als aantrekkelijke vestigingsplaats voor kennisintensieve bedrijven. Science Port Holland NV is verantwoordelijk voor de marketing en werving namens Technopolis. Science Port Holland - Technopolis biedt bedrijven:

Een zeer aantrekkelijke en stimulerende omgeving voor samenwerking en kennisoverdracht in de open innovatienetwerken.Een unieke cluster van internationale technologische bedrijven, kennisinstellingen en spin-offs.De onmiddellijke nabijheid van een van Europa's toonaangevende technische universiteiten en twee gerenommeerde medische centra; Erasmus Medisch Centrum en het Leids Universitair Medisch Centrum.Een locatie ingebed in één van Europa's leidende regio's in termen van economische activiteit, infrastructuur en logistiek.Betrokkenheid en verantwoordelijkheid van de kant van de lokale, regionale en centrale overheid voor de lange termijn investering in de kwaliteit van het vestigingsklimaat.

In deze wijk (ver)kopen?

Maak een afspraak met Björnd


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms