Vrij Harnasch (industrieterrein)

In de gemeente Midden Delfland, centraal gelegen tussen Den Haag, Delft, het Westland en Rotterdam, beslaat HarnaschPolder een totaal gebied van circa 200 hectare waarvan circa 50 hectare bestemd is als bedrijvenpark. Voorheen bestond de HarnaschPolder voornamelijk uit glastuinbouw.

Met de ontwikkeling van de HarnaschPolder ontstaat er nu een gebied waar wonen, werken en recreëren een prominente plaats innemen.

Harnasch Poort betreft de ontwikkeling van totaal circa 17.000 m² bedrijventerrein, gelegen in de representatieve zone. Dit betekent dat de gevels van de gebouwen een hoogwaardige uitstraling hebben waarbij veel aandacht is voor materiaalgebruik en detaillering. Ook wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de terreininrichting door onder meer het inrichten van groenvoorzieningen.

Kortom, een uitstekend klimaat voor bedrijven om zich hier te vestigen. Bedrijven in de milieucategorie 1 tot en met 3 kunnen zich vestigen in Harnasch Poort.

Huizen in Vrij Harnasch

Momenteel geen woningen beschikbaar in deze wijk.


Bedrijfsobjecten in Vrij Harnasch

Momenteel geen bedrijfsobjecten beschikbaar in deze wijk.

In deze wijk (ver)kopen?

Maak een afspraak met Björnd


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms