Wij kunnen u helpen bij het zoeken & kopen

Waarom een makelaar ?

Een makelaar is iemand die adviseert over elk aspect van onroerend goed en is een met name een vertrouwenspersoon!

Gedurende de jaren is er verandering opgetreden: makelaars worden steeds vaker gezien als mensen die veel verdienen en er weinig voor doen. Echter onze ervaring is dat de klanten die wij geholpen hebben juist zeer tevreden zijn met onze geleverde prestaties & adviezen. Want een prestatie moet zeker geleverd worden, anders kunt u net zo goed alles zelf doen.

Waarom zou u ons daarvoor inschakelen ?

 • toegang tot het gehele aanbod van alle beleggers, gemeentes, makelaars & particulieren
 • professionele onderhandelaars die dagelijks goede afspraken maken
 • gegarandeerd kopen tegen de laagste prijs
 • inzicht in de gehele markt en alle informatie
 • wij leggen u alles uit en u kunt zodoende rustig de beslissingen maken
 • wij onderzoeken voor u het bestemmingsplan, kadaster, milieu situatie en bouwkundige staat
 • gratis offertes van deskundige aannemers en bouwbedrijven voor u gaat onderhandelen
 • korting bij bouwkundige keuring en notaris
 • NVM juridische dienst ter ondersteuning
 • nazorg, mochten er nog problemen zijn na de koop
 • en dit alles tegen een normaal tarief


Hoe gaat het in zijn werk ?

Een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met ons kan op ons of uw kantoor of op een plek die u schikt en natuurlijk op een tijdstip dat u uitkomt. In het gesprek zullen wij een hoop vragen stellen om er achter te komen wat voor soort pand u zoekt, waarom u het zoekt en waar u het zoekt.

Voor een ondernemer zijn er belangrijke criteria als: lokatie, bestemmingsplannen, parkeren, openbaar vervoer, glasvezelinternet, contractsduur etc. Wij beantwoorden al uw vragen of gaan op zoek naar de antwoorden. Gezamenlijk komen wij zo tot een advies.

Het zoeken van een pand

Wij zijn als NVM makelaar aangesloten op het grootste datanetwerk van Nederland en hebben toegang tot gegevens van makelaars aangesloten bij NVM, Vastgoedpro, LMV en VBO. Wij kunnen daarin van de afgelopen 25 jaar terugvinden wat de verkoopprijzen en verkooptijden waren, maar ook alle foto’s, teksten en bijzonderheden zijn voor ons toegankelijk. Waar zoeken wij nog meer: in ons netwerk, kranten, op internet, in onze eigen nog te verkopen bestanden, polsen bij andere makelaars etc.. Wij vertrouwen niet alleen op een computersysteem, zoals veel collega's wel doen, aangezien dit niet het hele aanbod bestrijkt.

Wij regelen de afspraken

De bezichtigingen worden door ons geregeld met de verkopende partijen, op tijden die u uitkomen.

De bezichtigingen

Wij begeleiden u bij de bezichtigingen, zodat de juiste vragen gesteld worden en u dus weet wat u ziet en eventueel koopt. Elk pand wordt besproken na afloop en wij geven onze mening over alle aspecten en vergelijken dit met andere panden en uw criteria. Het buikgevoel is daarin vaak zeer belangrijk, maar de prijs/kwaliteit verhouding ook !

Onderzoek

Voorkomen is beter dan genezen en dus is het onderzoeken van het te koop pand bijzonder belangrijk. Wij onderzoeken het bestemmingsplan, bewijs van eigendom, splitsingsakte, vereniging van eigenaren, hypotheekregister, milieutoestand van de bodem, bouwplannen in de omgeving en de globale bouwkundige staat.

De onderhandeling

Die voeren wij samen met u. We bepalen samen de strategie waarbij wij met onze ervaring voorstellen doen en u aangeeft wat u wilt dat er gebeurt. De kennis over de tegenpartij is daarbij van groot belang. Wij onderhandelen bijna dagelijks en doen dit veel afstandelijker dan u dat waarschijnlijk kunt.

Vrij vertaald: Door kennis van de markt kunnen de juiste argumenten worden ingebracht !

Het papierwerk

Komt de koop of huur rond, dan controleren wij de akte en de bijbehorende stukken. Deze worden vervolgens met u doorgenomen, waarbij uitleg gegeven wordt over alle stukken in 'normaal' Nederlands. Bij koop wordt de getekende koopakte vervolgens ingediend bij de notaris, welke een leveringsakte met een afrekenstaat opstelt. Deze wordt door ons gecontroleerd en uitgelegd.

Bij huur wordt de huurakte retour gestuurd aan de verhurende partij en wordt een afspraak voor inspectie ingepland.

De oplevering

Het is dan wachten op de dag van oplevering. We gaan dan samen nog een keer naar het pand kijken of alles in orde is. Tijdens deze inspectie wordt het pand goed bekeken en gecontroleerd of alles is zoals afgesproken.

Bij koop: Wij gaan vervolgens met u mee naar de notaris waar de leveringsakte, afrekenstaat met u doorgenomen worden. Zodra deze zijn doorgenomen, krijgt u de sleutel van uw nieuwe pand.

VRAGEN?

Vertel het ons, wij helpen u graag verder.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms